Újabb dalok a nem sokára érkező Paolo Nutini lemezről

A platinalemezes skót-olasz származású énekes/dalszerző, Paolo Nutini egy héttel új albuma, a ’Last Night In The Bittersweet’ megjelenése előtt, két új számot hozott el: az „Acid Eyes” és a „Petrified in Love” felfedésével fokozza a rajongói várakozást.

Az „Acid Eyes” az a fajta szerelmes dal, amiben felcsillan a remény, de gyászt is magunkon érezzük, formálja a hangulatunkat és nem enged el, míg a „Petrified In Love” egy vidámabb felhangú szerzemény lett. Az új felvételek a „Shine A Light”, „Lose It” és a „Through The Echoes” megjelenését követik, amelyek eddig nagyszerű visszhangot kaptak.

Összefoglalva mindazt, amit Paolo eddig elért, megismétli, hogy a brit zene egyik legnagyobb sikertörténete. Eddigi három albuma közül kettő, a „Sunny Side Up” és a „Caustic Love”  1,5 milliárd globális streamet ért el. A lehengerlő hangú előadó egyben Ivor Novello győztes és többszörös BRIT-díjra jelölést is megszerzett.

’Last Night In The Bittersweet’ pedig csak meghosszabbítja ezt a fenomenális sikert. Ez egy 70 perces eposz, amely a klasszikus rocktól a poszt-punkon át a hipnotikus Krautrockig terjed, és közben bebizonyítja, hogy Nutini eddigi legmélyebb, legváltozatosabb, legteljesebb és végső soron legkifizetődőbb szettje.

Hallgasd meg az „Acid Eyes-t” itt: https://www.youtube.com/watch?v=75L2jVFnYso&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=7

Hallgasd meg az „Petrified in Love -t” itt: https://www.youtube.com/watch?v=5oukpa42tfI&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=8