Újabb adalék a nyugodt alváshoz! Kiderült, hogy miért fura a Nemzet Szépe királynőjének foga

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Sokaknak feltűnt, hogy nem szokványos a vasárnap a Nemzet Szépe 2018-as szépségkirálynőjének megválasztott Fenesi Krisztina mosolya. A 21 éves nagyváradi egyetemista egyik fogán rózsaszín elszíneződés látható, amit direkt nem szeretne eltüntetni.

Fenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének vasárnap a gödöllői királyi kastélyban. A szépségkirálynő széles mosollyal fogadta az egyedi tervezésű koronát és a szalagot, így az ünneplés közben készült fotókon többen kiszúrták, hogy nem átlagos a 21 éves nagyváradi egyetemista fogsora. A kommentelők közül többen bírálták a zsűrit, amiért olyan győztest választottak, akinek el van színeződve az egyik foga.

“Krisztina fogai miatt rengeteg támadást kapunk. A Nemzet Szépe zsűrije azonban nem ennek ellenére, hanem ezzel együtt választotta meg őt királynőnek. Ez egy veleszületett elszíneződés, ami még aranyosabbá teszi a mosolyát, ahogyan ő fogalmaz, ez a ‘rózsaszín szexepilje’, amin nem is akar változtatni” – mondta Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapító-tulajdonosa.

A halványrózsaszín-barackos elszíneződés Fenesi Krisztinát egyáltalán nem zavarja. Mint mondja, el lehetne tüntetni, de ő nem szeretné.

“Megoldás lenne ráragasztani egy műfogat, de én nem akarom. Mivel a Nemzet Szépe királynője lettem, végképp nem akarok semmi műt hordani, még csak egy mű fogat sem. Egyáltalán nem zavar, amikor tükör benézek, sőt, nagyon szeretem. Úgy gondolom, hogy amíg így elfogadom és szeretem magamat, ez a ‘hiba’ másokat sem kellene, hogy zavarjon” – nyilatkozta a Nemzet Szépe 2018-as királynője.

Fenesi Krisztina a Nemzet Szépe előtt egyébként már megnyerte a szülővárosa szépségversenyét és a divatiparban is komoly sikereket ért el: fellépett a milánói és a temesvári divathéten is, ahol neves divattervezők kollekcióit mutatta be.

A Nemzet Szépe 2018-as versenye még nem ért véget teljesen. Interneten keresztül keresik az idei közönségdíjast, aki Fenesi Krisztinával együtt utazhat majd Indonéziába, Balira, hogy megmérettesse magát a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .