Új szolgáltatóval bővülve már 95%-os bérbe adottság fölött a Váci Greens „A” épülete

Egy új bérlő érkezésével immár 95%-ot meghaladó bérbe adottsági mutatóval rendelkezik a Váci Greens irodakomplexum „A” épülete. Az 5500 főnek munkakörnyezetet biztosító Váci Greens egy újabb vonzó szolgáltatóval bővíti a már jelenleg is széles palettát, ugyanis novembertől egy Mod & Co szépségszalon nyitja meg a kapuit az „A” épület földszintjén.

A Váci Greens „A” épületét 2013-ban adta át a belga Atenor ingatlanfejlesztő. A 15.700 m² bruttó bérbeadható területtel rendelkező irodaház átadásától fogva kiemelten sikeres a piacon. Az épületet 2017 elején egy magyar befektető, a VG 117 Ingatlankezelő Kft. vásárolta meg. „Irodabérlőink mellett nagyon fontos, hogy bővül a Váci Greens „házon belüli” szolgáltatásainak köre” – fogalmaz Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője. „A jelenleg már elérhető banki, éttermi és kávézó, valamint egészségügyi szolgáltatói kört remekül egészíti ki a novemberben nyitó szépségszalon”.

Az első Mod&Co fodrász szalon 2010-ben nyitott meg a Nádor utcában, majd a sikeres indulást követően a Hold utcában újabb szalon kezdte meg a működést.  A Mod&Co csapata egyedülálló módon, külföldön kapja képzését, Angliában, Svédországban, Németországban. A Váci Greens „A” épületében nyíló harmadik üzlet profi fodrászaival, minőségi anyagokkal és izgalmas belső dizájnnal várja vendégeit, ahol a hajápolás mellett manikűr-pedikűrrel bővíti szolgáltatásait.

A fejlesztés tovább folytatódik

A teljes Váci Greens projekt, amelyet az Atenor 2008-ban indított, hat irodaépületből áll majd, összesen közel 130.000 m² „A+” kategóriás irodaterülettel. A jelenleg már átadott három épületben összesen közel 5500 fő dolgozik, amely idén év végétől a „D” épület átadásával tovább bővül majd. Az „E” és „F” épületek átadását 2019-re tervezi az Atenor. A Váci úti irodafolyosó presztízs értékű környezetében ideális elhelyezkedésű projekt kiérdemelte a legmagasabb szintű BREEAM Excellent környezetvédelmi tanúsítványt, illetve számos nemzetközi ingatlanfejlesztői díjat nyert.

Elismert bérlői kör

A Váci Greens épületeit elismert nemzetközi bérlői kör veszi igénybe nagy megelégedéssel. Prominens, multinacionális vállalatok vannak jelen az irodaparkban. A Váci Greens kizárólagos bérbeadásával a Cushman & Wakefield és a Robertson ügynökségek foglalkoznak.