Új sötét zsaru

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Mire gondoljon az, aki fekete öltönyben és napszemüvegben, fehér ingéhez kötött fekete nyakkendőben látja Chris Hemsworth-t? Talán csak arra, hogy szerencsés napja van. Vagy arra, hogy megkezdődött a nagyon régóta várt folytatás, a Sötét zsaruk új részének a forgatása. Az emberek között rejtőző ufókat kordában tartó idegenrendészeket a régi részekben Will Smith és Tommy Lee Jones alakította, ám a producerek fiatalítani akartak, és a történet most az angliai részlegben játszódik. Hemsworth partnere az a Thessa Thompson lesz, akivel már a Thor: Ragnarok-ban is együtt játszott. Az összeszokott duó főnökét Liam Neeson alakítja; a Rögtönzött szerelem-ből és főleg a Szílícium-völgy sorozatból ismert komikus, Kumail Nanjiani egy távoli bolygó küldöttjét játssza, a még meg nem erősített hírek szerint a főgonosz Rafe Spall lesz.

A producerek azt ígérik, nem csak egy filmet forgatnak majd az új szereplőkkel. Ideje hozzászoknunk a gondolathoz, hogy Hemsworth ezentúl nem kalapáccsal, hanem különleges ufófogó fegyverrel mutatkozik.

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .