Új Logitech termék és szoftverfrissítés a lebilincselő prezentációkért

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A Logitech ma jelentette be Spotlight prezenteréhez érkező szoftverfrissítését, valamint R500 lézermutatóját. A tavaly debütált Spotlight a prezenterek új korszakát hozta el, az eszközzel ugyanis egyszerűen lehet az előadás egyes elemeit a képernyőn megjelenő tartalom kiemelésével és nagyításával nyomatékosítani.

„Folytatjuk a bemutatóeszközök, köztük a Spotlight fejlesztését is, hogy bárkinek lehetősége legyen hatásos prezentációt készíteni” – mondta Anatoliy Polyanker a Logitech globális portfolió- és márkamenedzsere. – „A Spotlight távvezérlő magabiztos és bátor kiállást biztosít, a szoftverfrissítéssel pedig a vásárlóink igényeit figyelembe véve új, személyre szabható lehetőségekkel bővítettük az eszközt.”

A Spotlight TV és LED képernyőkkel, online meetingeken, több kijelzős rendszerekkel, valamint hagyományos projektorokkal egyaránt használható. A Logitech prezentációkhoz tervezett alkalmazásának frissített verziójával kiegészítve pedig alkalmassá válik:

A kiemelés rögzítése: a hangsúlyozni kívánt tartalomra célozva könnyen elvégezhető a kiemelés, anélkül, hogy az előadás megszakadna.

Variálható időzítés: a prezentációhoz igazított ütemezés, rövid időközönként figyelmeztető rezgések vagy egy adott időponthoz kötött jelzés beállítása is lehetséges.

Az új Logitech R500 lézermutató projektorokhoz, flip chartokoz vagy 3D modellekhez ajánlott. Akár 20 méteres távolságból is tökéletesen működik, így a terem méretétől függetlenül is könnyedén használható.

Az R500 lézermutató USB-n vagy Bluethooth-on keresztül csatlakoztatható Windows, Mac OS, iOS és Android rendszerekhez. A készülék formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, a puha gumi felület és a gombok kialakítása a kéz méretétől függetlenül kényelmes és biztonságos fogást biztosít.

Ár és elérhetőség

A Logitech Presentation App frissítése a mai naptól ingyenesen elérhető a Logitech honlapján.

Az R500 várhatóan 2018 júniusától lesz elérhető a Logitech honlapján és egyes kiskereskedésekben 15.999 forintos, ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el a www.logitech.hu weboldalra, vagy a vállalat Facebook, Instagram, esetleg Twitter oldalára.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .