Új kommunikációs ügynökség a RIFT eSports szolgálatában

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Budapest, 2018. június 5. – Közös együttműködésbe kezdett Magyarország egyik vezető esport egyesülete, a RIFT eSports, valamint a Trinity International Communications integrált kommunikációs ügynökség. A kooperáció célja többek között, hogy a fiatal, dinamikusan fejlődő csapat, valamint az általa képviselt műfaj szélesebb körben is ismertté váljon Magyarországon. Az ügynökség a csapat kommunikációs tevékenységét PR, edukációs, valamint personal branding területeken támogatja – derül ki a Trinity sajtóközleményéből.

League of Legends, CS-GO, Dota2, Hearthstone, Fortnite. Egy laikus számára ezek az elnevezések talán ismeretlenek, pedig a legnépszerűbb intenzív akció-stratégiai versenyjáték VB döntőjét tavaly több mint 135 millió néző követte, amely nézőszám a legtöbb tradicionális sport nézettségét is meghaladja.

Szeretnénk, hogy minél többen ismerjék meg a legnépszerűbb esport játékokat, valamint a csapatunkat, melynek tagjai nap mint nap azért dolgoznak, hogy eredményesen szerepeljenek a hazai és nemzetközi megmérettetéseken. Biztosak vagyunk abban, hogy a Trinity International Communications szakmai segítségével rövid idő alatt megvalósíthatjuk ezt a célt” – mondta Ferenczik Andrea, RIFT eSports elnökségi tagja.

Vállalatunk ügyfél portfóliójának sokszínűségét tovább növeli a RIFT eSports-szal közös munka. Mindig örömmel tölt el bennünket, ha fiatal tehetségekkel dolgozhatunk együtt” – mondta Kuna Tibor, a Trinity International Communications Kft. ügyvezetője.

RIFT eSports

A RIFT eSports 2 éve alakult, és ez idő alatt a folyamatos megmérettetések eredményeképpen hazánk egyik legnagyobb esport szervezetévé nőtte ki magát. A fiatal, dinamikusan fejlődő csapat a hazai eredményeken túl külföldi sikerekkel is büszkélkedhet. Az idei év elején a Dél-Kelet Európai bajnokság és Görög Liga helyi döntőjében is részt vettek. A csapat elsődleges célja, hogy a hazai és a balkáni mezőnyt dominálni tudják, valamint a magyar esport közösséget fejlesszék.

https://hu-hu.facebook.com/riftesports/

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .