Új BESPOKE hűtő és prémium beépíthető készülékek a Samsungtól

A Samsung az IFA 2019 kiállításon mutatja be új, prémium beépíthető sorozatának első elemeit, a BESPOKE hűtő sorozatot és a Dual Cook Steam sütőt. Az új, letisztult kialakítású berendezések innovatív megoldásokkal a konyhai formatervezés egy következő szintjét jelentik.

Az európai felhasználók a beépített konyhai gépeket részesítik előnyben, a konyha kialakításával pedig a család identitását és a személyes stílusukat szeretnék tükrözni – mondta el Harry Choi, a Samsung tervezői csapatának vezetője. – A Samsung életmódra fókuszáló újításai, és az olyan minőségi kialakítással készült innovatív termékek, mint a BESPOKE hűtő, nagyszerűen alkalmazkodnak a háztartások különleges igényeihez.”

BESPOKE hűtők, egyéni ízlés szerint

A Samsung BESPOKE új kategóriát jelent a hűtőszekrények terén. A beépített berendezési tárgyakhoz hasonlóan, az új szériát is a saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják a felhasználók. A sorozat a legtöbb újhullámos konyhai térbe kitűnően illik, miközben megtartja a beépített megoldásokra jellemző egyediségét.

A moduláris kialakítású BESPOKE nyolc különböző variációban, egyajtóstól egészen a négyajtós típusig érhető el. A BESPOKE sorozat többféle beállítási lehetőséget biztosít, így a készülék teljesítményét a felhasználók saját szükségleteikhez, életstílusukhoz és a konyhájuk kialakításához igazíthatják. A hűtő első paneljét három különböző anyag, a terrakotta borítású fém, a szatén üveg és a füstüveg közül választhatják ki, ezek pedig többféle színben is elérhetők.

A terrakotta fekete, fehér és menta színekben, míg a szatén üveg borítás a szürke, a tengerészkék, a korall és a sárga matt árnyalataiban érhető el. A füstüveg borítást csillogó fehér és rózsaszínben rendelhetik meg a felhasználók. A színek és a kivitel mellett pedig kiválaszthatják a saját ízlésüknek megfelelő belső elrendezést is.

Beépített kényelem a felhasználóknak

A Samsung 2020-ban vezeti be új, prémium beépíthető konyhai sorozatát, amelyben megtalálható sütő, integrált elszívóval rendelkező indukciós főzőlap, mosogatógép és hűtő is. A tradicionális, mégis egyedi, egyszerre visszafogott és különleges dizájn a kiváló funkcionalitással együtt felhívja magára a felhasználók figyelmét.

A sorozat első tagját, a Dual Cook Steam sütőt a 2019-es IFA kiállításon mutatja be a Samsung. A modern formatervezésnek köszönhetően a készülék sokoldalúan használható egyszerre több fogás elkészítésekor is. A függőleges elrendezésű sütő egyedi kialakítású felületeivel és az új felhasználói felülettel a formatervezés új szintjét képviseli. A Dual Cook Steam funkcióval egy időben működhet a légkeveréses sütés az egyik rekeszben, miközben a másikban gőzölni lehet.

A BESPOKE hűtőhöz hasonlóan az új, prémium beépíthető konyhaiberendezés-sorozat is elérhető szatén üveg kialakítással, így az elegáns, tükröződésmentes felületek szinte minden konyha arculatába könnyedén belesimulnak. A berendezés akkor kelt igazán egységes hatást, ha a szatén üveg kialakítású BESPOKE hűtőt az új, prémium beépíthető konyhaigép-sorozat elemei egészítik ki.

A BESPOKE hűtő széria és a Dual Cook Steam sütő megtekinthető az IFA kiállításon Berlinben a City Cube területén szeptember 6. és 11. között.

A BESPOKE sorozat és Dual Cook Steam sütő Magyarországra a jövő évben érkezik.