Új Acer Chormebook 15, alumínium dizájnnal

Még élvezhetőbb szórakozás, nagy kijelző, hosszú akkumulátor-üzemidő

Az Acer új modellt mutatott be a díjnyertes Chromebook 15 termékpaletta kapcsán: egy olyan Chromebookot, amely egyedülállóan 15.6 col képátlós kijelzővel rendelkezik, újonnan tervezett, stílusos alumínium dizájnnal, hosszú, akár 12 órás akkumulátor-üzemidővel.

Mindezeken felül nagy, full HD IPS kijelzőt kapott az eszköz, amely érintőpaneles és hagyományos konfigurációban is elérhető. Az új Acer Chromebook 15 masszív teljesítményt garantál, és akár 12 óra akkumulátor üzemidőt, egész napos multimédiás tevékenységhez, játékhoz, és applikációk futtatásához.

“Az új Acer Chromebook 15 óriási kijelzője egy igazi vizuális élmény” – mondta James Lin, az Acer munkatársa. “Mozifilmek, appok, játékok és weboldalak – lehet bármi, mindegyik jól mutat a gyönyörű alumínium dizájnos körítés, csendes teljesítmény, akár 12 órás akkumulátor üzemidő társaságában. A Chromebook 15 folytatja az Acer hagyományait, tehát a leginkább innovatív Chromebookok gyártása folytatódik” – tette hozzá.

A Chromebook 15 Android app támohatással is rendelkezik (Google Play), tehát a vásárlók több, mint 2 millió alkalmazáshoz férhetnek hozzá a teljes élményfaktor érdekében.

Nagy, kiváló minőségű kijelző, erőteljes hangszórók, HD webkamera

A kitűnő képminőségű, 15.6 col képátlós kijelző lehetővé teszi, hogy felhasználók teljes erőbedobással élvezhessék a weboldalakat, videókat, játékokat. A produktivitás is garantált, hiszen mindig lesz elegendő hely a parancsikonoknak, illetve az alkalmazásoknak. A full HD kijelző 1920×1080 képpont felbontást kapott, így nem meglepő a kiváló megjelenítés.

A nagy kijelzőhöz terjedelmes, teljes méretű hangszórók tartoznak, magas hangminőséggel. A teljes méretű billentyűzet és a nagy érintőpad komfortos használatot biztosítanak, és kimondottan nagy szabadságot adnak a felhasználóknak internetes böngészés közben.

A HD webkamera 88 fokos betekintési szöget garantál, így a videóbeszélgetések jó minőségben kivitelezhetők otthon, illetve a munkahelyi környezetben is. Mindezeken felül az audio és a videóélmény tiszta és telt köszönhetően a dinamikus képalkotó tartománynak, valamint a beépített mikrofonnak is.

Iparág-első akkumulátor üzemidő, csendes, ventillátormentes dizájn

Az új Acer Chromebook 15 iparág-első akku üzemidőt hordoz, akár 12 óra rendelkezésre állással. Így egy teljes iskolai- vagy munkanapon használható. A ventillátormentes kialakítás csendes működést biztosít, így a nyilvános helyeken, ahol nagyobb a csend (pl.könyvtárak, családi hálószoba, stb.) tökéletesen használható.

A legújabb dual-core Intel Celeron és quad-core Intel Pentium processzorok tökéletes teljesítményt nyújtanak az applikációkhoz, illetve a webböngészéshez. A termékek 32, vagy 64 GB eMMC tárhellyel rendelkeznek, a RAM mennyisége pedig 4 GB, vagy 8 GB.

Esztétikus, vékony alumínium dizájn

A Chromebook 15 új dizájnja egy alumínium fedlapot és egy tenyér pihentető részt tartalmaz, ezáltal biztosítva a stílusos, modern dizájn ötvözését a komfortos használattal. A termék vékonyabb és könnyebb, mint az előző generációs modellek. A Chromebook 15 háttérvilágítással felvértezett billentyűzetet is tartalmaz, lehetővé téve a könnyed használatot. A súly 1.72 kilogramm, a méretek pedig 378x256x18.9 milliméter.

Mindig csatlakoztatva: WiFi, USB 3.1 Gen 1 Type-C aljzat

Az Acer Chromebook 15 garantálja a felhasználóknak, hogy mindig kapcsolódva maradnak a gyors Intel Wireless AC (802.11ac) vezetéknélküli 2×2 MIMO technológiának köszönhetően. A felhasználók a lehető leggyorsabb adatmozgatást, videóstreamelést kapják, de a külső kijelző csatlakoztatása is remekül kivitelezhető a kettő darab USB 3.1 Gen 1 Type C portokon keresztül. Az USB Type-C adapter tölti az akkumulátort. Továbbá a felhasználók perifériákat is tudnak csatolni a Chromebook 15-höz Bluetooth 4.2-n keresztül, de rendelkezésre áll két USB 3.0, egy HDMI port, és egy fejhallgató-hangszóró csatoló is. Az SD kártyaolvasó akár 128 GB kapacitáső SDXC szabványt is képes támogatni.

Egyszerű megosztás, menedzsment

Az Acer Chromebook 15 több felhasználós fiókkezelést is biztosít. Így mindenki biztonságban tudhatja az adatait a családból, a kollégák közül – mindenki egyedi accounttal rendelkezik projektjei révén. A Gmail és egyéb információk biztonságban tudhatók, ha netán a Chromebook megsérülne, vagy ellopnák. A Google Drive védi a fájlokat, dokumentumokat, fotókat: a felhőben minden biztonságban tudható.

Az Acerről

1976-os alapítása óta az Acer az egyik világelső IT cég, mára több, mint 160 országban világszerte. Az Acer folyamatosan arra törekszik, hogy a jövőben egy olyan hardver, szoftver és ezekhez köthető szolgáltatás-központú egységet hozzon létre, melyek új lehetőségeket nyitnak a vásárlók és a vállalatok számára is egyaránt. Kezdve a szolgáltatásközpontú technológiáktól, folytatva az IOT (Internet of Things) vonalon, egészen a gaming és a VR szegmensig bezárólag – az Acer több, mint 7 ezer alkalmazottal kötelezi el magát a kutatás, a dizájn, a marketing, a sales, a terméktámogatás, valamint a különböző irányú megoldások terén a végfelhasználók és a technológia egységesítése közt. Kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra még több információért.

© 2017 Acer Inc. Minden jog fenntartva. Az Acer és az Acer logo bejegyzett márkanevek az Acer Inc. által. Minden egyéb kapcsolódó márkanév a cég kizárólagos tulajdonát képezi. Minden ajánlat előzetes értesítés nélkül változhat. A listázott árak a gyártó által meghatározott ajánlott fogyasztói árak, melyek változhatnak országtól függően.