Tudum 2022

A Netlix globális rajongói eseménye visszatér – megérkezett a hivatalos előzetes

Exkluzív hírekkel, eddig soha nem látott felvételekkel, előzetesekkel és első betekintőkkel tér vissza a Tudum idén szeptember 24-én. A hírt a Netflix legnagyobb sztárjai – Gal Gadot, Chris Hemsworth, Henry Cavill, Nicola Coughlan, Jason Momoa és még sokan mások – jelentették be a frissen érkező előzetesben.

A Netflix virtuális eseménye idén is rengeteg meglepetést tartogat a rajongóknak. A sok újdonság és bejelentés mellett láthatunk majd interjúkat a Netflix legnagyobb sztárjaival és alkotóival, és bepillanthatunk hamarosan érkező Netflix sorozatokba is. Az ingyenes virtuális esemény, amely tavaly a világ 184 országában több mint 25 millió Netflix rajongót ért el, idén is több mint 120 Netflix sorozatot, filmet, különkiadást, játékot és több mint 200 Netflix-tehetséget vonultat majd fel.

5 esemény, 4 kontinensen, 24 óra alatt

A Tudum négy kontinensen átívelő öt eseménye egy pörgős, világkörüli utazásra viszi a Netflix rajongókat:

  • A program szeptember 24-én, magyar idő szerint 04:00 órakor egy izgalmas show-val kezdődik Koreából, majd 7:30-kor az indiai régió várható tartalmaiból kapunk ízelítőt. 
  • 19:00-kor egy kétrészes műsorral folytatjuk: az első rész az Egyesült Államokból és Európából, a második rész pedig 20:30-kor Latin-Amerikából jelentkezik. 
  • Az eseményt a Netflix japán sztárjai zárják szeptember 25-én 6:00 órakor.

A Netflix globális rajongói eseménye 29 különböző nyelven lesz elérhető a Netflix YouTube-csatornáin világszerte, beleértve a Netflix Magyarország Youtube csatornát is. A legfrissebb információk a rajongói eseményről a Tudum.com/event oldalon  találhatók, ahol további részletek olvashatók a fellépőkről és a programról. 

​Már most érdemes bejegyezni a naptárba: 2022. szeptember 24. – TUDUM 2022.