Az új Nissan LEAF megnyerte első nemzetközi díját

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A világ legnagyobb darabszámban eladott elektromos járműve nyerte a CES 2018 Legjobb innovációi díjat az Amerikai Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA) döntése alapján

Horgony 

Az új Nissan LEAF kapta a CES éves Díjátadó ünnepségén a legnagyobb elismerést az Amerikai Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA) döntése alapján.

HorgonyA 2018-as Legjobb Innováció díj győzteseinek bejelentésével, a technológiai iparág szakemberei előtt, a vadonatúj zéró emissziós Nissan LEAF megnyerte első nagy nemzetközi díját. Természetesen a Nissan még ennél is többet szeretne elérni a jövőben.

HorgonyA Nissan vezető befektetéseinek megerősítéseként, az új 100%-ban elektromos Nissan LEAF a következő kitüntetéseket nyerte el a ProPilot és e-Pedal technológiákkal:

  • HorgonyCES Legjobb Innovációi díj nyertese az Intelligens Járművek és Önvezető Technológiák kategóriájában
  • HorgonyCES kitüntetés a Technológia egy jobb életért kategóriában

HorgonyMinden évben, az Amerikai Fogyasztói Technológiai Szövetség (CTA) bejelenti a CES Legjobb Innovációi díj győzteseit a januári Las Vegas-i CES rendezvényre való felkészülés részeként. A Nissan és a Szövetség különleges helyet biztosít az új Nissan LEAF-nek a 2018-as rendezvényen.

Horgony„Ilyen korán ez egy óriási és fontos elismerés az új Nissan LEAF-nek”, mondta el Daniele Schillaci a kibocsátásmentes járművek és akkumulátor üzletág globális marketingért és értékesítésekért felelős alelnöke.

Horgony„Ez a díj olyan termékeket és technológiákat tüntet ki, amelyek az emberek és a Föld javát szolgálják, emiatt is fontos, hogy az új Nissan LEAF nyert. Ez több, mint egy autó. A Nissan Intelligent Mobilty jövőképének megtestesítője, melynek célja, hogy az emberek egy jobb világban éljenek.”

HorgonyAz új Nissan LEAF több embernek hozza el a mindennapokban is hasznos innovációkat és technológiákat, mint bármely másik elektromos jármű. Ez az autó nem csak innovációin keresztül, hanem az által is segít jobb hellyé tenni a világot, hogy sok ember számára elérhető.  További tulajdonságai, mint a V2H (járműből a lakásba) és a V2G (járműből a hálózatba) rendszerek által segíti a tulajdonosokat abban, hogy kevesebbet pazaroljanak, és többet tölthessenek vissza a rendszerbe.

HorgonyAz új Nissan LEAF értékesítése már megkezdődött Japánban és a következő két hónapban megérkezik az amerikai és kanadai kereskedésekbe is.

HorgonyNyugat Európában a gyártás 2017. decemberében kezdődik és februártól lehet majd megvásárolni.

 

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .