Porsche székben játszhatunk

A Thermaltake bejelentette a Studio F. A. Porsche-val közösen megalkotott ARGENT E700 gamer széket

Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, a gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelenti be legújabb együttműködését a Studio F.A. Porsche-val, amellyel céljuk a csúcskategóriás periféria technológia és a funkcionális kivitelezés egyesítése. A Thermaltake és a Studio F.A. Porsche együtt újragondolta a hagyományos gamer székek koncepcióját, hogy új szintre emeljék az esztétikai tervezést, a minőséget és a kivitelezést egyaránt. A Thermaltake és a Studio F.A. Porsche egy olya prémium gamer széket alkotott meg közösen, amely nemcsak a játékosok tetszését fogja elnyerni. Az új ARGENT E700 valódi bőrből készült gamer szék egyaránt megfelel a dolgozó szakemberek igényeinek, továbbá hat speciális színben lesz elérhető, hogy a felhasználók megtalálhassák a saját ízlésüknek megfelelő megoldást.
 
„Az új ARGENT E700 több, mint egy egyszerű szék – a célunk az volt, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a kifinomult ergonómia, a meggyőző kényelem és a kiváló esztétika között. A Thermaltake-kel való együttműködés eredményeként megalkotott szék egyaránt használható otthoni gamer, vagy akár irodai megoldásként is az egyedi kivitelezésének köszönhetően.” – nyilatkozta Christian Schwamkrug, a Studio F.A. Porsche tervezési igazgatója és ügyvezető igazgatóhelyettese.
 
„Izgatottak vagyunk, hogy együttműködhettünk a Studio F.A. Porsche-val, hogy közösen megalkothassunk egy kifinomult, csúcskategóriás gamer széket – az ARGENT E700-at. Ez a valódi bőrből készült megoldás a legmagasabb szintű sportkocsi ülések kényelméből és luxusából merít ihletet és ötvözi azokat egy professzionális gamer szék funkcióival. Ez egy sokoldalú, valódi bőr borítású szék, amely tökéletes megoldást jelent a modern irodákba, gamer szobákba és otthoni helyiségekbe.” – nyilatkozta Kenny Lin, a Thermaltake alapítója és vezérigazgatója.
 
Új stílus: a felső kategóriás versenyautók ihlették
A Studio F.A. Porsche által tervezett ARGENT E700 valódi bőrkárpitos gamer szék a két világ legjobbjait ötvözi – a versenyzők ülésének esztétikáját a modern társalgók vagy irodai székek >>>