Magas színvonalának és új technológiáinak köszönhetően több, mint 60 éve a piacon!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Fennállásának 60 éve alatt a TEFAL márka stabil piaci helyzetre tett szert, és globálisan elnyerte a vásárlók bizalmát. Magas színvonalának, legújabb technológiáinak és problémamentesen működő ügyfélszolgálatának köszönhetően világszerte jelenleg több, mint 120 országban megtalálható. Mivel a tervezés és gyártás során a vásárlók igényeit maximálisan figyelembe veszik, így a termékek ténylegesen megkönnyítik a felhasználók mindennapjait. Számtalan újításuknak köszönhetően a TEFAL márka világelső a tapadásmentes edények-, a konyhai készülékek és további elektromos háztartási készülékek gyártása terén.

Amikor 1954-ben Marc Grégoire, egy francia mérnök a felesége edényein tapadásmentes felületet alkalmazott, még senki nem sejtette, hogy nemsokára komoly sikerre tesz szert. Két évvel később elfogadták a tapadásmentes edénye szabadalmát, így Párizs elővárosában megnyithatta az első műhelyét – a TEFAL vállalat pedig világszerte a tapadásmentes edények gyártásának úttörőjévé vált, és terjeszkedése máig tart. A tapadásmentes felületű, illetve rozsdamentes acél főzőedények és serpenyők szegmense folyamatosan bővült: megjelentek a kukták, grillek, kis konyhai elektromos készülékek és további elengedhetetlen konyhai eszközök.

az okos tárolás kihagyhatatlan kellékei

Kétség kívül a legfontosabb konyhai tartozékok közé sorolhatók az élelmiszerek tárolására alkalmas, különböző formájú és méretű tárolóedények, melyek kirándulások során is hasznosnak. De nem csak a kalandos túrákon jelentenek nagy segítséget! Lehet, hogy egyszerűen az irodába szállítják az ebédünket, vagy éppen a reggeli kávénkat melengetik. A TEFAL a termékek széles választékát kínálja, melyek között biztosan mindenki ki tudja választani a mindennapjai megkönnyítéséhez szükséges eszközöket. A Németországban gyártott TEFAL Master Seal Fresh Box tárolóedény termékcsalád tökéletes megoldást kínál a teljes ebéd vagy vacsora szállítására. A tárolóedények biztonságosan szigetelnek, mikrosütőben is használhatók, valamint zöldség és gyümölcs tárolására is ideálisak. Nem kell attól tartania, hogy az ételek átvennék egymás szagát, az élelmiszer tovább friss marad, ráadásul egyedi, résmentes szigetelő-technológiájának köszönhetően nem szorul be maradék, így nem terjednek baktériumok sem. Ajánlott fogyasztói ára 1490 Ft-tól.

A TEFAL Travel Mug termoszok igazán tökéletes megoldást kínálnak abban az esetben, ha szívesen magával vinné bárhová a kedvenc teáját, kávéját. Használatuk közben nem kell attól tartania, hogy lecsöpögtetné magát, hiszen 100%-ban szigetelnek. Erős rozsdamentes acélból készültek, mely 4 órán keresztül képes melegen, 8 órán keresztül hidegen tartani italát (0,36 l folyadék esetén), illetve 6 órán keresztül melegen és 12 órán keresztül hidegen (0,5 l folyadék esetén). Egy nyomásra, könnyen nyitható, és a 360°-os lezárásának köszönhetően körben bárhonnan ihat belőle. Nagyon könnyen mosható – szétszedhető és mosogatógépbe tehető. Ajánlott fogyasztói ára 5 490 Ft.

A TEFAL Flow Slim Friends (K3052112) kancsó segít a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásában. A talapzatában található hűtőegységnek köszönhetően 4 órán keresztül hidegen tartja az italokat. A hűtőegységet elég néhány órára a mélyhűtőbe zárni, és már használhatja is újra. A gyönyörű dizájn kancsó üvegből, és egészségre nem káros műanyagból készült. Intelligens, lezárható fedele nem engedi, hogy belekerüljön valami a folyadékba, miközben praktikus kiöntőként is szolgál. Univerzális méretének köszönhetően a kancsó kényelmesen befér bármely hűtőajtóba, és mosogatógépben is mosható. Ajánlott fogyasztói ára 7 990 Ft.

Játékos és könnyed főzés a TEFAL Ingenio konyhai eszközök segítségével

A TEFAL márka Ingenio termékcsaládja számos jól kidolgozott konyhai eszközt kínál, melyek rozsdamentes acélból, vagy 15%-ban üveggyapottal megerősített nylonból készültek.

A TEFAL Ingenio habverő (K2071714) egy nagyon hasznos konyhai eszköz, melynek használatával a tészta gyönyörűen sima és levegős lesz. Ráadásul keverés közben megtartja az alapanyagok természetes ízét. A szárán található nyílásnak köszönhetően a habverőt praktikusan fel is akaszthatja, de biztosan nem bánja majd, hogy mosogatógépben is mosható. Az anyagának köszönhetően kemény, tartós és ellenálló felületét nem kezdik ki a savas alapanyagok, illetve nem színezik be és nem rozsdásodik. Nylonból és üveggyapotból készült, melyek természetesen nem károsak az egészségre. Ajánlott fogyasztói ára 2 290 Ft.

Az omlós, zamatos húsok kedvelői mindenképpen be kell, hogy szerezzék a TEFAL Ingenio húspuhítót (K2072814), melynek használatával az elkészített hús még ízletesebb lesz. Az ergonomikus fogantyúval ellátott puhító kényelmesen illeszkedik az ember kezébe, ellenálló, minőségi termék. Nylonból és a hosszabb élettartamot, valamint nagyobb szilárdságot biztosító üveggyapotból készült. Mosható mosogatógépben, használata biztonságos, a környezetre és egészségre nem káros anyagokból áll. Ajánlott fogyasztói ára 3 490 Ft.

Ruhaápolás felsőfokon

A kimutatások szerint hetente átlagosan egy órát töltünk vasalással. De minden háziasszony tudja, hogy a valóság kicsit más, és a vasalódeszka mellett igazából jóval több órát áll. Viszont nem kell, hogy ez csak unalmas kötelesség legyen. A vasalás is élvezhető – főként a TEFAL újdonságainak köszönhetően!

A vasalásnak köszönhetőena ruhák visszanyerik eredeti formájukat, illetve, ami még ennél is fontosabb: eltűnnek a nem kívánatos mikroorganizmusok. Ezek nagyon gyakran előfordulnak a törülközőkben, alsóneműben, de a pólókon, ingeken is. Annak ellenére, hogy a vasalás nem tartozik a leginkább kedvelt házimunkák közé, a TEFAL márka technológiai újításainak köszönhetően az eddig szükséges rosszként megélt feladat szórakozássá változhat. A klasszikus gőzölős vasalók mellett a TEFAL kifejlesztette a gőzállomásokat, melyek megszerettetik Önnel a vasalást!

Gőzállomás

A gőzállomások, a gőzölős vasalókkal ellentétben nyomás alatti gőzzel dolgoznak, éppen ezért alkalmasak a vasalóállvány nélküli vasalásra is. Használatuk óriási előnye, hogy sok időt spórolhatunk meg velük. Képesek kisimítani az anyagot a legkisebb hajlatokban is, és a magasnyomású gőzölésüknek, valamint a hőmérséklet állítási lehetőségnek köszönhetően minden tökéletesen sima lesz. A vasalási idő legalább 50 százalékát megtakaríthatja elsősorban a függőleges vasalási módnak köszönhetően, illetve mivel egyszerre több réteg ruhát is vasalhat – például összehajtott ágyneműket. Arról nem is beszélve, hogy elég, ha a ruha egyik oldalát vasalja!

Az új ProExpress Care (GV9080) gőzállomás öt programja a gőz és hőmérséklet ideális kombinációját kínálja, így minden anyagtípushoz megtalálja a megfelelő variációt. A vizet egyenesen a rögzített víztartályba kell tölteni, így maga a vasaló nagyon könnyű – nem fog fájni a keze. A gőz, mely 100%-ban biztosítja az anyag tisztaságát, magas nyomás alatt hatol be az anyag belsejébe, így egyrészt tökéletesen kisimítja azt, másrészt fertőtleníti is.

A könnyed vasaláshoz már a közepes hőmérséklet is elegendő, mely tökéletesen megbirkózik a mindennapi ruhák kisimításával, és közben nem kell attól sem tartania, hogy odaégetné az anyagot. A CalcCollector elnevezésű beépített vízkőgyűjtő megkönnyíti a lerakódások víztartályból való kiszűrését, amivel garantálja a készülék hosszú élettartamát. A szabadalmaztatott Protect System technológia megóvja a ruhákat a foltoktól. Egyedisége abban rejlik, hogy a szennyezett vízcseppeket tiszta gőzzé alakítja át. Ajánlott fogyasztói ára 109 990 Ft.

Gőzölős vasalók

A vasaló vásárlása előtt a klasszikus attribútumok mellett tanulmányozza át azokat a jellemzőket is, melyek a vasaló hosszú élettartamát biztosíthatják. Éppen ezért olyan vasalót keressen, amelyben beépített vízkőgyűjtő, és öntisztító vasalótalp található. A TEFAL vasalók azonban ennél jóval többet nyújtanak – a minden új TurboPro vasalótípusban megtalálható szabadalmaztatott TurboBoost technológiának köszönhetően, a gőz sokkal mélyebben behatol az anyag belsejébe.

A másik nagy segítség pedig a szabadalmaztatott Durilium AirGlide Autoclean innovatív vasalótalp, mely sokkal csúszósabb, mint az előző Durilium Autoclean, ráadásul automatikusan taszítja a mikroszálakat, még mielőtt azok a vasalótalpra tapadhatnának.

Tökéletesen kivasalt, nagy adag vasalnivaló, ráadásul a lehető legrövidebb idő alatt – ez minden háziasszony álma. A TEFAL Ultimate AntiCalc (FV9787E0) gőzölős vasaló miatt nem fog állandóan bosszankodni, hiszen nem kell sokszor átvasalni vele a ruhát, nem csöpög a vasalótalpából a víz, és nagy víztartályának köszönhetően nem kell gyakran utántölteni azt. Az Ultimate AntiCalc gőzölős vasaló erős gőzerejének köszönhetően minden gyűrődést kisimít – ezt az automatikus szabályozású Automatic Steam funckiója biztosítja. Elég, ha kiválasztja a megfelelő hőmérsékletet, és a vasalója már minden másról gondoskodik – a vasalótalpon megfelelően elhelyezett nyílásokon fújja a gőzt az anyagra. Praktikus, könnyen kiszedhető vízkőgyűjtő tartálya jól kiszűri a vízkő részecskéket, így garantálva a gőzölés hosszú élettartamát. Anti Drop funkciója a víz vasalótalpból való csöpögésétől véd, így már soha többé nem kell tartania attól, hogy a ruhák foltossá válnának. A Durillium AirGlide Autoclean technológiával ellátott gőzölős vasaló nagyon jól csúszik, így könnyen és gyorsan vasalhatja ruháit. A biztonságot is garantálja, hiszen függőlegesen állítva 8 perc után, vízszintesen fektetett pozícióban pedig 30 másodperc elmúltával automatikusan kikapcsol. Ajánlott fogyasztói ára 32 990 Ft.

A TEFAL Liberty (SV7030E0) maxi vasaló a vasalás során spórol (nem csak az idejét). Két percen belül felmelegszik, és a vasalás teljes ideje alatt élvezheti magas gőzteljesítményét. Mivel kivehető XL víztartályát nem kell állandóan utántölteni, hamarabb elkészül majd a vasalással, mint gondolná. Az újonnan megjelenő Eko móddal csökkenthető az energiafogyasztás, miközben a gőzölés ereje biztosított.

Még a vasaló hosszan tartó, rendszeres használatával sem csökken a maxi vasaló teljesítménye, mindez az egyszerű és hatékony kazettás tisztításának köszönhető. Kerámialapos vasalótalpának segítségével a vasalás igazán egyszerű lesz, minden gyűrődést könnyedén és gyorsan eltüntethet – a gőz hihetetlen ereje (310 g/min) a makacs ráncokat is kisimítja. A függőleges gőzölés fu

illetve mivel egyszerre több réteg ruhát is vasalhat – például összehajtott ágyneműket. Arról nem is beszélve, hogy elég, ha a ruha egyik oldalát vasalja!

Az új ProExpress Care (GV9080) gőzállomás öt programja a gőz és hőmérséklet ideális kombinációját kínálja, így minden anyagtípushoz megtalálja a megfelelő variációt. A vizet egyenesen a rögzített víztartályba kell tölteni, így maga a vasaló nagyon könnyű – nem fog fájni a keze. A gőz, mely 100%-ban biztosítja az anyag tisztaságát, magas nyomás alatt hatol be az anyag belsejébe, így egyrészt tökéletesen kisimítja azt, másrészt fertőtleníti is.

A könnyed vasaláshoz már a közepes hőmérséklet is elegendő, mely tökéletesen megbirkózik a mindennapi ruhák kisimításával, és közben nem kell attól sem tartania, hogy odaégetné az anyagot. A CalcCollector elnevezésű beépített vízkőgyűjtő megkönnyíti a lerakódások víztartályból való kiszűrését, amivel garantálja a készülék hosszú élettartamát. A szabadalmaztatott Protect System technológia megóvja a ruhákat a foltoktól. Egyedisége abban rejlik, hogy a szennyezett vízcseppeket tiszta gőzzé alakítja át. Ajánlott fogyasztói ára 109 990 Ft.

Gőzölős vasalók

A vasaló vásárlása előtt a klasszikus attribútumok mellett tanulmányozza át azokat a jellemzőket is, melyek a vasaló hosszú élettartamát biztosíthatják. Éppen ezért olyan vasalót keressen, amelyben beépített vízkőgyűjtő, és öntisztító vasalótalp található. A TEFAL vasalók azonban ennél jóval többet nyújtanak – a minden új TurboPro vasalótípusban megtalálható szabadalmaztatott TurboBoost technológiának köszönhetően, a gőz sokkal mélyebben behatol az anyag belsejébe.

A másik nagy segítség pedig a szabadalmaztatott Durilium AirGlide Autoclean innovatív vasalótalp, mely sokkal csúszósabb, mint az előző Durilium Autoclean, ráadásul automatikusan taszítja a mikroszálakat, még mielőtt azok a vasalótalpra tapadhatnának.

Tökéletesen kivasalt, nagy adag vasalnivaló, ráadásul a lehető legrövidebb idő alatt – ez minden háziasszony álma. A TEFAL Ultimate AntiCalc (FV9787E0) gőzölős vasaló miatt nem fog állandóan bosszankodni, hiszen nem kell sokszor átvasalni vele a ruhát, nem csöpög a vasalótalpából a víz, és nagy víztartályának köszönhetően nem kell gyakran utántölteni azt. Az Ultimate AntiCalc gőzölős vasaló erős gőzerejének köszönhetően minden gyűrődést kisimít – ezt az automatikus szabályozású Automatic Steam funckiója biztosítja. Elég, ha kiválasztja a megfelelő hőmérsékletet, és a vasalója már minden másról gondoskodik – a vasalótalpon megfelelően elhelyezett nyílásokon fújja a gőzt az anyagra. Praktikus, könnyen kiszedhető vízkőgyűjtő tartálya jól kiszűri a vízkő részecskéket, így garantálva a gőzölés hosszú élettartamát. Anti Drop funkciója a víz vasalótalpból való csöpögésétől véd, így már soha többé nem kell tartania attól, hogy a ruhák foltossá válnának. A Durillium AirGlide Autoclean technológiával ellátott gőzölős vasaló nagyon jól csúszik, így könnyen és gyorsan vasalhatja ruháit. A biztonságot is garantálja, hiszen függőlegesen állítva 8 perc után, vízszintesen fektetett pozícióban pedig 30 másodperc elmúltával automatikusan kikapcsol. Ajánlott fogyasztói ára 32 990 Ft.

A TEFAL Liberty (SV7030E0) maxi vasaló a vasalás során spórol (nem csak az idejét). Két percen belül felmelegszik, és a vasalás teljes ideje alatt élvezheti magas gőzteljesítményét. Mivel kivehető XL víztartályát nem kell állandóan utántölteni, hamarabb elkészül majd a vasalással, mint gondolná. Az újonnan megjelenő Eko móddal csökkenthető az energiafogyasztás, miközben a gőzölés ereje biztosított.

Még a vasaló hosszan tartó, rendszeres használatával sem csökken a maxi vasaló teljesítménye, mindez az egyszerű és hatékony kazettás tisztításának köszönhető. Kerámialapos vasalótalpának segítségével a vasalás igazán egyszerű lesz, minden gyűrődést könnyedén és gyorsan eltüntethet – a gőz hihetetlen ereje (310 g/min) a makacs ráncokat is kisimítja. A függőleges gőzölés funkciót az indulás előtti percekben értékeli majd igazán, de hasznosnak bizonyul az érzékeny anyagok kisimításához és a függönyök vasalásakor is. Ajánlott fogyasztói ára 43 990 Ft.

Tefal újdonságok

További információ: www.TEFAL.hu

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .