Íme, a Nokia 3310 3G

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Még több beszélgetés és szöveges üzenet

Új színekkel és testre szabható retró felhasználói felülettel érkezik az új Nokia 3310, ami mostantól még több rajongóhoz juthat el világszerte

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bemutatta a Nokia 3310 3G készüléket. Az új, friss színekkel és új felhasználói kezelőfelülettel érkező telefon lehetővé teszi, hogy a felhasználók hangulatukhoz igazítsák a témát, ugyanis a modern klasszikus most 3G tudással tér vissza, ezáltal még több országban élvezhetik a rajongók. És igen, van rajta Snake!

Az október közepétől elérhető készülék kombinálja a hanghívás és SMS-tudást a 3G kapcsolat lehetőségével, ennek köszönhetően a klasszikus újraéledését a világ még több országában tapasztalhatják meg a felhasználók. A retró felhasználói felület fejlesztése révén kényelmesen testre szabható, így megváltoztatható az ikonok színe és sorrendje, azaz minden funkció úgy és ott jelenik majd meg, ahol az a legkényelmesebb.

A Nokia 3310 újraértelmezése globális és kulturális értelemben is komoly jelentőséggel bírt. Az okostelefonok által uralt világban a nosztalgia és ez a gyönyörű készülék magával ragadta az emberek képzeletét. Rajongóink világszerte követelték, hogy készítsünk ebből az ikonikus készülékből 3G-képes változatot is. Mi hallgattunk rájuk, így a mai napon bemutattuk a Nokia 3310 3G-t” – mondta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékmenedzsere.

Továbbfejlesztett retró design és teljesen új színek

A széria bátor és színes örökségét megtartva a Nokia 3310 3G négy különböző színben kapható: az egyre népszerűbb sárga, a piros, az azúrkék és a szénfekete árnyalatok mind matt kivitelben és ezüstszínű gombsorral érkeznek. Az ergonómiailag újratervezett, még kellemesebb fogást biztosító Nokia 3310 3G nagyobb gombközei könnyebbé teszik a tárcsázást és a gépelést egyaránt.

3G a jövőállóságért

A 3G adatkapcsolat hozzáadásával ez a méltán népszerű telefon még több rajongó számára válik elérhetővé világszerte. A Nokia 3310 3G akár 6,5 órás beszélgetési időt és akár 27 napos készenléti időt biztosít, így a felhasználók folyamatosan kapcsolatban maradhatnak egymással.

A Nokia 3310 3G ajánlott fogyasztói ára bruttó 21.990 forint.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .