Előzz be mindenkit a legújabb MSI HX gaming laptopokkal

A díjnyertes Titan GT káprázatos visszatérése 12. generációs Intel® Core™ HX sorozatú processzorral, GeForce RTX 3080 Ti grafikus vezérlővel az „MSIology: Ahead of the Curve” virtuális rendezvényen

Az MSI – a gaming- és alkotói laptopok innovatív gyártója – büszkén mutatja be a legújabb, 12. generációs Intel® HX sorozatú processzorokkal rendelkező új termékcsaládját. Az új prémium laptopcsalád nemcsak extrém teljesítményt, hanem innovatív funkciókat is kínál, beleértve a beépített mechanikus billentyűzetet Cherry MX kapcsolókkal, exkluzív beépített színkalibrációval és a világ első QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjével. Az új termékcsalád prémium játékmenetet és szuperhatékony tartalomkészítést ígér a leginkább teljesítménycentrikus felhasználóknak és a kiváló alkotóknak.

Az új gaming laptop termékcsalád a korábbi modellekhez képest jelentősen nagyobb teljesítménnyel érkezik, beleértve az akár 100%-os a CPU-teljesítménynövekedést. A robosztus hűtési rendszernek köszönhetően az új gaming laptopok a legújabb Intel® HX processzorok képességeinek határáig is elmennek, óriási, 150 W-os maximális teljesítményükkel. Az exkluzív MSI OverBoost technológia szintén a határokat feszegeti 250W1-os kombinált teljesítményt nyújtva a processzorhoz és a GPU-hoz, teljesen magával ragadó és prémium gaming élményt ígérve.

Az MSI a világon elsőként építette be gaming laptopjába a Samsung QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjét, ami kiegyensúlyozza a nagy felbontást és a frissítési gyakoriságot, miközben az OLED összes előnyét biztosítja, beleértve a szuperalacsony válaszidőt, a szuperszéles színskálát és a szupermagas kontrasztarányt.

„A Samsung Display világelső tömeggyártású QHD 240 Hz-es OLED a legjobb játékélményt nyújtja gazdag színeivel, valódi feketével és kivételes sima és folyamatos mozgásokkal. Emellett az OLED szemvédelmet is ígér villogásmentességgel és kevesebb kék fény kibocsátásával. Kihasználva a rendkívüli teljesítményeket, beleértve a szembarát tulajdonságokat, a Samsung OLED várhatóan a gaminghez készült laptopok új sztenderdjét adja majd” – nyilatkozta: Bobby Su, a Samsung Taiwan vezérigazgatója és alelnöke.

A prémium minőségű és pontos megjelenítés a szakemberek és az alkotók számára egyaránt fontos. Az exkluzív True Pixel technológia biztosítja, hogy minden laptop kijelzőjét gyárilag kalibrálják, a legpontosabb színvisszaadást ígérve. Az MSI mostantól minden laptophoz mellékel egy exkluzív színkalibrációs-riportot, amely részletezi a kijelző összes paraméterét, beleértve a Delta-E vagy a Gamma értékeket is.

A precíz vezérlés kritikus fontosságú minden gaming laptop esetében, ezért az új MSI gaming laptop a kategóriájában vezető, Cherry MX kapcsolókkal vértezi fel a mechanikus billentyűzetet, remek lenyomási érzetet biztosítva. A gombonkénti RGB-világítással és az exkluzív SteelSeries GG vezérlőszoftverrel kombinálva az új gaming laptop feljebb teszi a lécet a modern laptopbillentyűzet esetében.

Az új MSI gaming laptopok Meta-Ready tanúsítvánnyal is rendelkeznek, ami a Metaverse zökkenőmentes felfedezését vagy megalkotását ígéri. Az exkluzív Animaze szoftverrel megízlelhetjük a Metaverse világát, köszönhetően az animált avatárnak, amely elérhető a legismertebb online konferencia applikációkhoz, például a Zoom vagy a Teams.