EDIFICE ECB-30D-1A – A versenycsapatok igényeinek kielégítésére fejlesztették ki

Üdvözöljük a Speed ​​& Intelligence fejlődésében – az EDIFICE fém kronográf csúcsminőségű, csúcstechnológiás szépsége komoly stílussal és könnyed okostelefon-csatlakozással.

Ezzel a modellel egy pillanat alatt szinkronizálható okostelefonjával Bluetooth®-on keresztül, és érintse meg a CASIO WATCHES alkalmazást a teljes funkcionalitás elérése érdekében.

Az alkalmazás gombmentes precíziós időmérést biztosít, amikor a telefon a közelben van. A versenycsapatok igényeinek megfelelően kifejlesztett ütemezési időzítő szinkronizálva van az okostelefon naptáralkalmazásával, így továbbítja az ütemezési tételeket a telefonra, és megjeleníti a kezdési és befejezési időpontokat az óra LCD-jén. LED lámpával felszerelt, amely csak a csukló billentésével világít.

A sportautó által ihletett mechanikus arckialakítás fokozza a mélységet és a dimenziót, hogy megidézze ezeknek a nagy teljesítményű járműveknek a dinamikus megjelenését, erejét és szilárdságát.

Casio húsvéti kollekció képgaléria >>>

Exkluzív G-Shock podcastok >>>

Tok mérete (H × SZ × M): 52,3 × 48,7 × 12,9 mm
Súly: 148 g
Tok/előlap anyaga: Rozsdamentes acél
kb. elem élettartama: 2 év CR2016 esetén
Vízállóság: 100 méteres vízállóság

Automatikus időbeállítás
Bluetooth®-on keresztül csatlakozik egy okostelefonhoz, hogy automatikusan beállítsa a megfelelő időt. Az óra automatikusan beállítja az időt, amikor az okostelefon a közelben van.

Világidő (kb. 300 város)
Az alkalmazás segítségével egyszerűen válassza ki a világidő szerinti városokat, és váltson az otthoni idő és a világidő között az alkalmazás képernyőjének megérintésével. Automatikusan beállítja a nyári időszámítást (DST) is.