Az NSS Labs szerint a célzott támadások elleni védelemben vezető a Trend Micro

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A vállalat szoftvere tökéletes, 100 százalékos eredményt ért el a független kutatóintézet tesztjén

Egyre több és kifinomultabb kibertámadással kell megküzdeniük a szervezeteknek, így a mindennapi működéshez kritikus fontosságúvá vált a magas szintű és megbízható védelem. A maximális védelmet kereső vállalatok számára jó iránymutatásul szolgálhatnak az olyan független szakértők összehasonlító elemzései, mint például az NSS Labs. A világ vezető IT-biztonsági terméktesztelő központjának számító szervezet rendszeres időközönként összehasonlítja a piacon elérhető biztonsági megoldások képességeit különféle szempontok és vizsgálatok alapján. Nemrégiben tette közzé legfrissebb, Breach Detection System tesztjéről készült jelentését, amelyben a Trend Micro tökéletes, 100 százalékos eredményt ért el. Ez már a negyedik egymást követő év, amikor az NSS Labs a Trend Micro megoldásait az ajánlott kategóriába sorolta.

Az összehasonlítás során döntő fontosságú, milyen arányban észlelik a megoldások a fejlett fenyegetéseket, illetve célzott támadásokat. Ezen a téren az NSS által tesztelt hét cégből öt nehézségekkel küzdött. A Trend Micro azonban 100 százalékos eredményt ért el, és ezzel az élre került az ilyen jellegű megoldások körében. Az NSS Labs eredményei bizonyítják, hogy a Trend Micro magas szintű támogatást kínál ügyfelei számára a kritikus adatok védelméhez, és megbízhatóan észleli a hálózatba belépő, onnan kilépő, illetve a hálózatok közötti fenyegetéseket. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsa a többrétegű védelmet kínáló Deep Discovery Inspector™ termékének hatékonyságát, ráadásul az elmúlt évek során a megoldás birtoklási költségeit is jelentős mértékben csökkentette.

A Trend Micro Deep Discovery 100 százalékos értékelést ért el a biztonsági hatékonyság terén, és a tesztelt termékek közül a legrövidebb észlelési idővel büszkélkedhet. Nem kérdés, hogy a Deep Discovery képességeit minden olyan vállalatnak érdemes megvizsgálnia, amely fejlett, illetve célzott támadások elleni védelmi megoldás beszerzését fontolgatja” – mondta el Vikram Phatak, az NSS Labs vezérigazgatója.

Szakértőink szerint az integrált és fejlett fenyegetés-megelőzés receptjének két elengedhetetlen hozzávalója van: a Deep Discovery és az új generációs TippingPoint behatolásvédelmi rendszer. Ezek együttesen megvédik a vállalatok kritikus adatait, alkalmazásait és infrastruktúráit az ismert, ismeretlen és nem közzétett támadásoktól, amelyek a végpontok kezdve az adatközpontokon át a hálózatokig bárhol megjelenhetnek” – foglalta össze György László, a Trend Micro magyarországi területi képviselője.

Az NSS Labs támadásészlelő rendszerekről szóló jelentésének megtekintéséhez kattintson ide.

A Trend Micro-ról

A Trend Micro Incorporated a kiberbiztonsági megoldások vezető vállalataként arra törekszik, hogy világszerte biztonságossá tegye a digitális információk megosztását. Magánszemélyek, vállalatok és állami szervezetek számára fejlesztett, innovatív megoldásai többszintű védelmet kínálnak az adatközpontok, felhő alapú környezetek, hálózatok és végpontok számára egyaránt.

A vezető platformokra, köztük az Amazon Web Services, Microsoft®, VMware® és egyéb környezetekre optimalizált Trend Micro megoldások automatizált módon óvják meg az értékes adatokat a legújabb fenyegetésektől is.

A világ 50 országában dolgozó, több mint 5000 alkalmazott, valamint a világ legfejlettebb fenyegetéselemző rendszere segítségével a Trend Micro biztonságossá teszi a felhőbe vezető utat a vállalatok számára. További információért kérjük, látogasson el a www.trendmicro.com weboldalra.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .