Gonosz Genius 2

:A VILÁG DOMINÁCIÓJA NOVEMBER 30 -ÁN KONZOLI

Az Evil Genius 2 november 30 -án jelenik meg Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X | S és PlayStation 4 & 5 platformokra
Rendeljen most, hogy ingyenes egyedi, játékon belüli tartalmat kapjon a helyére

A Rebellion, Európa egyik legsikeresebb független stúdiója bejelentette, hogy az Evil Genius 2: World Domination Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X | S és PlayStation 4 és 5 platformokon jelenik meg 2021. november 30 -án


Azt is bejelentették, hogy a kezdő gonosz géniuszok, akik előrendelik a játékot, három egyedi játékon belüli bónusz elemet is kapnak, hogy telepítsék a helyükre:
Aurora Borealis – ez a gyönyörű figyelemelterelés a takaró műveletekben rejlik, ügynökök és turisták egyaránt elkápráztatják a szép fényektől
Az ifjúság szökőkútja – igyon kegyenceit ebből a mitikus víztömegből, hogy statikus lendületet adjon nekik
Trójai ló – helyezze el ezt a legendás fadarabot a fészerbe, hogy egyedülálló terveket nyisson meg, amelyeket az egész világon el kell végezni


A márciusban PC-n megjelent Evil Genius 2 segítségével rejtekhelye építése és fedőművelet során szabadon engedheti saját egyedi szupergonosz márkáját. Szüksége lesz némi segítségre, ha átveszi a világot, ezért toborozzon és képezzen ki hűséges csatlósokból és erőteljes csatlósokból álló munkaerőt, hogy megvédje bázisát az igazságszolgáltatás beavatkozó erőitől, és segítsen abban, hogy gonoszul uralja az első bolygót. séma egy időben.
Itt letöltheti az Evil Genius 2 konzol eszközcsomagot, új képernyőképekkel kiegészítve.
Ha többet szeretne megtudni az Evil genius 2 -ről, látogasson el az EvilGeniusGame.com oldalra, és kövesse a játékot a közösségi médiában: Twitter, Facebook, Instagram és YouTube.
SZERZŐI JOG © 2021 REBELLION. A LÁZDATÁS NEVE ÉS LOGÓJA, A GONOSZ GENIUS NEVE ÉS LOGÓJA A LÁZADÁS VÉDJEGYEI, ÉS EGYES ORSZÁGOKBAN VÉDJEGYEK. MINDEN JOG FENNTARTVA.

A lázadásról
Az 1992 -ben alapított Rebellion Európa egyik legsikeresebb független stúdiója. Zászlóshajója, a Sniper Elite sorozat híres hiteles lopakodó és mesterlövész játékáról, világszerte több mint 20 millió játékossal. 2000 -ben a brit képregényművészet abszolút legfinomabb szinonimája. A 100 millió dolláros filmstúdió és a világ legnagyobb angol nyelvű képregény -archívumának megvásárlásával a Rebellion tovább erősödik.
A Rebellion ma már könyvekben, képregényekben, tévékben és filmekben is tevékenykedik, de lényegében továbbra is a játékok fejlesztője és kiadója. Akár a Sniper Elite 4 lélegzetelállító intenzitása, az Aliens vs. Predator arcát ölelő terror, akár a Zombie Army sorozat őrlő őrülete, az oxfordi székhelyű stúdiót tiszteletben tartják, hogy izgalmas játékokat alkosson.