Díjnyertes Disco Elysium – A végző vágás


A FIZIKAI KIADÁSOK MOST ELÉRHETŐK XBOX ONE-HOZ ÉS PLAYSTATION 4-RE

Épp az ünnepek előtt a ZA/UM az iam8bittel együttműködve és a Skybound Games globális forgalmazásával bejelentette, hogy a Disco Elysium – The Final Cut fizikai kiadásai már elérhetők PlayStationre 4 és Xbox One az iam8bit.com oldalon, valamint a kiskereskedőknél szerte a világon 39,99 USD-ért.

A PlayStation 4 és Xbox One fizikai kiadása kompatibilis a PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokkal, ingyenes következő generációs frissítéssel. Minden kiskereskedelmi kiadás tartalmazni fog egy 18” x 24”-es kihajtható posztert és egy digitális kódot egy kiterjedt, több mint 190 oldalas digitális művészeti könyvhöz.

A Disco Elysium – The Final Cut fizikai kiadását bemutató előzetes megtekinthető ***. További eszközök is megtalálhatók ***

A Disco Elysium – The Final Cut az úttörő, többszörös díjnyertes nyílt világú szerepjáték végleges kiadása, őrült nagy választékkal és következményekkel. A Final Cut élénk életre hívja Revachol lakóit egymillió, professzionálisan megszólaltatott szóval a világ minden tájáról érkezett színészektől, valamint vadonatúj politikai víziós küldetésekkel. A játékosok láthatatlan területeket fedezhetnek fel, emlékezetes polgárok kibővült szereplőgárdájával találkozhatnak, és még nagyobb nyomot hagyhatnak a világban, mindezt játékmeneti fejlesztésekkel és megnövelt újrajátszhatósággal.

A Disco Elysium – The Final Cut gyűjtői kiadása szintén előrendelhető kizárólag az iam8bit.com oldalon 249,99 USD áron, és a következőket tartalmazza:
Innovatív „Layers of the Id” prémium doboz
Kézzel festett „Mid Totem” vinil szobor
Több mint 190 oldalas keménykötésű művészeti könyv korábban kiadatlan műalkotásokkal és történetekkel
Fizikai kiadás: Disco Elysium – The Final Cut PlayStation 5-höz, megfordítható borítóval, elegáns táskában
A Collector’s Editiont bemutató eszközök megtalálhatók ****

Disco Elysium – A Final Cut fizikai kiadása 2022-ben fog megjelenni Nintendo Switchen. A Disco Elysiumról további részletek itt találhatók.