Az Ori kollekció már megvásárolható a Nintendo Switch számára

Mindkét díjnyertes Ori -cím, az Ori és a Vakerdő, valamint az Ori és a bölcsek akarata már megvásárolható az Ori: The Collection for Nintendo Switch csomaggal. A rajongók még ma megrendelhetik ezt a dupla csomagot 49,99 USD -ért az ori.iam8bit.com webhelyen és a kiskereskedőknél világszerte. Az Ori: The Collection bemutató új trailer itt tekinthető meg:

Az Ori: A kollekcióban megtalálható az Ori és a vak erdő: Végleges kiadás és az Ori és a bölcsek akarata egyetlen patronon a Nintendo Switch számára, valamint díjnyertes filmzenék és hat gyűjthető művészi kártya. Ori: A kollekció az iam8bit, a Moon Studios és az Xbox Game Studios cégtől származik, globális forgalmazással a partner Skybound Games -től.

Az iam8bit-külön-külön és a nagy igények alapján-újra kiadta az Ori Collector’s Editiont, amely tartalmazza az Ori és a Blind Forest: Definitive Edition és az Ori and the Will of the Wisps for Nintendo Switch fizikai kiadásait, valamint számos egyéb gyűjthető tárgyat. , beleértve egy fenséges ólomüveg stílusú műalkotást. Az Ori Collector’s Edition az év egyik legkeresettebb gyűjtői kiadása volt 2020 -ban, és kizárólag az iam8bit.com oldalon és 2021 -ben lesz elérhető!

Az Ori franchise először 2015 márciusában indult, az Ori and the Blind Forest megjelenésével. A debütáló cím elsöprő dicséretet kapott, több mint 50 díjat és jelölést kapott, köztük a The Game Awards legjobb művészeti rendezése, a BAFTA Games művészeti teljesítményéért járó díja, a DICE -díjak az eredeti kompozícióban, a művészi rendezésben és az animációban nyújtott kiemelkedő teljesítményért.
Az Ori és a bölcsek akarata 2020 márciusában indult Xbox Game Pass -szal, és hasonló csodálattal fogadták, több díjra jelölték a 2021 Game Developer’s Choice Awards, a BAFTA Game Awards, a D.I.C.E. Díjak, SXSW Gaming Awards, valamint a Golden Joystick Award. A címet a bevezetéskor Metacritic Must-Play címnek nevezték el, és elsöprően pozitív kritikákat kapott a médiától és a rajongóktól egyaránt, a GamesRadar+ pedig az egyik legjobb platformernek nevezte, és … a játék első élvonalbeli játékosa..”