Tóth Gabi és Krausz Gábor felbecsülhetetlen pillanatokat oszt meg rajongóival

A Mastercard idén nyáron arra hívja a kártyabirtokosokat, hogy lépjenek kedvenceik nyomába, és kezdjenek valami felbecsülhetetlenbe. Ebben pedig különleges ajánlatokkal és hasznos tanácsokkal segíti a magyar utazókat.

Felbecsülhetetlen nyaralás minden kártyabirtokosnak
A Mastercard adatai alapján már minden harmadik magyar utazó zsebében ott lapul a bankkártya, ha külföldre indul. Őket nem csak a készpénzmentes utazás előnyei, de életre szóló élmények is várják utazásaik során.

A Mastercard idén magyar hírességek sztorijain keresztül mutatja be, hogyan szerezhetünk felbecsülhetetlen élményeket külföldi utazásaink során. Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor krétai nyaralásáról a rajongók Gabi közösségi csatornáin élő bejelentkezéseket, a Mastercard Facebook oldalán pedig exkluzív posztokat követhetnek.

Ha valaki a sorozatokat nézve hasonlóan különleges élményre vágyik, több ezer felbecsülhetetlen ajánlat közül választhat a Mastercard Priceless Cities oldalán: www.priceless.com
A Mastercard praktikus utazási tippekkel is segíti azokat, akik most tervezik nyaralásukat. Ehhez nem kell mást tenniük, mint követniük a Mastercard Facebook és Instagram oldalát.

Amit a külföldi utazások kapcsán tudni kell
Fontos, hogy a kártyabirtokosok tudják, a külföldi bankkártyás vásárlások/fizetések az esetek túlnyomó többségében ugyanúgy díjmentesek, mint itthon. Érdemes tehát utazás előtt információt gyűjteni a célországunk kártyás elfogadóhelyeiről, és ahol lehet, plasztikkal fizetni, hiszen így megkímélhetjük magunkat a pénzváltás nehézségeitől, és nem kell feleslegesen valutát tartani magunknál.

A Magyarországon kibocsátott Mastercard és Maestro kártyákat külföldön is lehet használni, függetlenül attól, hogy forint vagy deviza alapú számla kapcsolódik hozzá. Érdemes a kereskedőknél érdeklődni a kártya elfogadásáról, de ha ki van téve a kártyánknak megfelelő logó, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a kártyánkat elfogadják.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .