Történelmi rekord az Év Honlapja díjátadón

Először az Év Honlapja történetében három egymást követő évben nyert ugyanaz a weboldal

Újra az Év Honlapja lett a mateking.hu

Csütörtök este e-learning kategóriában ismét az év honlapjának választották a mateking.hu-t immáron három egymást követő évben „Az Év Honlapja 2017” versenyen. A 60 ezer felhasználóval rendelkező középiskolai és egyetemi e-learning oktató oldal mobilról és tabletről is kényelmesen kezelhető, szemléletes, könnyen érthető magyarázatait kimondottan a Z generáció számára fejlesztették, legfőbb előnye pedig, hogy viccesen oktatja a tantárgyat.

November 15-én hirdették ki a 2017-es “Az Év Honlapja 2017” díj győzteseit. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre több száz nevezés érkezett.

E-learning kategóriában a Mateking.hu lett “Az Év Honlapja”, immár háromszor egymás után, amivel rekordtartónak bizonyul a díj 11 éves történelmében. A szervezők indoklása szerint a Mateking.hu a fantasztikus felhasználói élmény miatt kapta meg az elismerést. Mint mondták, a design modern és funkcionális, a tananyag könnyen érthető, és évről-évre dinamikusan bővül, ami az egyetemistáknak megkönnyíti a vizsgákra való felkészülést. Az oldalon látszik az is, hogy a fejlesztés nem áll meg, ígéretes új funkciók és szolgáltatások várhatók a jövőben.

“A tananyagok olyan stílusban magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket is amitől azok inkább szórakoztatóak, mint nehezek” – mondta Mosóczi András a mateking.humegálmodója.

A Macroweb Internet Consulting Kft. fejlesztésében készült weboldal 60 ezer felhasználójával Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldala. A cél az volt,hogy egy olyan színes, letisztult, egyszerű és logikus felépítésű weboldalt alkossanak, amely a mai kor igényei szerint oktatja a matematikát.