Több mint 5000 USD összértékben díjazzák a legjobb kutyás fotókat

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A „Julius-K9 Official Dog Photographer Award” címmel meghirdetett éves fotópályázatra amatőrtől a profi szintig várják a jelentkezők kreatív képeit. A verseny négy fordulóból áll, amelyekben egyenként tíz fényképet jutalmaznak. A fődíjat az első 40 pályaműből választják ki.

 

A kutyafelszereléseket gyártó K9-Sport Kft., mint a Julius K-9® márkatermékek gyártója, versenyre hív minden olyan állatbarátot, akik szívesen megörökítik négylábú társuk legmeghatóbb, legviccesebb, vagy akár a legcsintalanabb pillanatait. A pályázat kiírói minden olyan alkotást örömmel fogadnak, amely középpontjában a kutya, az ember hűséges barátja áll.

 

Azok, akik részt szeretnének venni a versenyen, a márka hivatalos weboldalán adhatják le a nevezésüket. A tavaszi forduló két kategóriája a „Sport” és „Felfedezés”. A nevezést követően a közönségszavazatok döntik el az eredményt.

 

A tavaszi szakaszban a három legtöbb voksot elért pályamű beküldője 1-1 darab SM SJ4000WIFI Full HD akciókamerát, speciális hímzéssel ellátott SoftShell kabátot, valamint egy K9 pólót nyer. Nem maradnak jutalom nélkül a negyedik és kilencedik hely között végző pályázók sem, az ő ajándékuk a már fent említett egyedi kabát, valamint a K9 póló. Ezen felül a szervező egy különdíjat is hirdet: a pályaművek közül egyet a Julius-K9® zsűrije választ ki, aki az első 3 helyezettel megegyező jutalmat vihet majd haza. A szezonális díjazáson túl 2019 márciusában derül ki, hogy ki kapja a fotópályázat főnyereményét, ami egy egyedi tervezésű, méretre gyártott Julius-K9® Duo-Flex® kutyahám, illetve 1000 USD készpénz.

 

Jó hír, hogy az sem marad ki a játékból, aki nem tölt fel saját képet, hiszen a kedvenc fotóra történő voksolással Julius-K9® felsőt vagy trikót lehet nyerni. Érdemes tehát figyelemmel kísérni a versenyt, hiszen a játék élménye mellett egész évben lehetőség nyílik jobbnál jobb kutyás képek nézegetésére is.

 

További információ és a nevezés részletei megtalálhatók az alábbi elérhetőségen:

https://julius-k9.com/win-with-your-photo/

 

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .