Teljes fém GM-B2100GD

Friss, új megjelenés az arany csillogásával

Az eredeti G-SHOCK ikonikus nyolcszögletű formája immár teljes fémből készült. Induljon csillogó arany IP-vel, a vékony tok kivételesen kényelmes illeszkedést biztosít.
Díszítse csuklóját neo-retró hangulattal, klasszikus elegancia megjelenésével a gyönyörű, csillogó arany közepette.

Az arany IP-címet a legfontosabb rozsdamentes acél alkatrészekre alkalmazzák, az előlaptól és a szalagtól az oldalsó gombokig és csavarokig. Az előlap felső felületén körkörös hajvonal-bevonat, az oldalán pedig hosszirányú hajvonal-bevonat található, amelyek változatossá teszik az óra felületét és kiegészítik a formáját.

Az óra dizájnja számos módon megragadja az eredeti G-SHOCK vízió lényegét, a nyolcszögletű formától az oldalak alakjáig. A szalag ikonikus, gödröcskés részei fémben vannak reprodukálva, külön hajszálvonallal és tükörbevonattal, hogy javítsák az anyag textúráját. A tok hátlapja csavaros zárszerkezettel rendelkezik, amely szilárdságot sugároz, akárcsak a legelső G-SHOCK esetében. A fokozott kopásállóságot gyémántszerű szén (DLC) bevonat biztosítja.

*A tok hátlapjának csavaros zárszerkezete miatt előfordulhat, hogy a logó tájolása és a rajta lévő betűk nem illeszkednek tökéletesen a számlaphoz.

Az optimalizált, nagy sűrűségű rögzítés az áramköri lapon karcsúbb modult tesz lehetővé, segítve az órát, hogy megőrizze a 2100-as sorozat megszokott méretérzetét ebben a vékony kialakításban. A GM-B2100GD profilja a Smartphone Link és a Tough Solar funkciókkal ellátott, kibővített funkcionalitással rendelkezik, így továbbra is kényelmesen illeszkedik a csuklóra.

A rozsdamentes acél előlapot ismételt, gondos kovácsolási és vágási folyamatok során alakítják ki. A precíz alkatrészek előállítására összpontosító alkotás, még a szem elől nem látható részekig is, még precízebb illeszkedést biztosít a házhoz, beleértve a hátsó felület részletes kidolgozását.