A Tech Data lett a Micro Focus hivatalos partnere Európában

Hibrid felhő megoldások széles skálája válik elérhetővé Magyarországon is

A Tech Data (Nasdaq: TECD) ma bejelentette, hogy a vállalati szoftverek piacvezető specialistájaként ismert Micro Focus az Azlant nevezte ki hivatalos európai forgalmazó partnerévé. A megállapodás értelmében a Micro Focus portfóliójába tartozó megoldások mostantól elérhetők a Tech Data partnerei számára Európa-szerte, így Magyarországon is.*

A Hewlett Packard Enterprise (HPE) szoftver üzletágának augusztusi Micro Focus-hoz csatlakozása után az összevont szervezet olyan szoftverek készítésével, értékesítésével és támogatásával foglalkozik, amelyek az ügyfelek legkomplexebb problémáinak megoldását segítve lehetővé teszik számukra az innováció alkalmazását és hasznosítását a hibrid informatika világában. A két vezető szoftverfejlesztő egyesülésével a világ hetedik legnagyobb kizárólag vállalati szoftvereket gyártó cége jött létre.1

Küldetésünk az, hogy kategóriájukban a legjobb, beépített analitikával rendelkező, méretezhető vállalati szoftvereket készítsünk. Az Azlannal kötött partneri megállapodásunk révén ügyfeleinknek és partnereinknek számára a vállalati informatika új hibrid megoldásainak széles spektrumát nyújthatjuk – a mainframe eszközöktől kezdve a mobil- és felhőmegoldásokig” – mondta el Ben Viollet, a Micro Focus Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős forgalmazási igazgatója.

Az Azlan hozzáadott értéket biztosító informatikai forgalmazó, amely 2003 óta működik a Tech Data egyik specializált márkájaként. Az Azlan márkanév Európában 2018 májusától beolvad a Tech Data Advanced Solutions portfóliójába.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .