Társaságiadó-szakértővel bővült a PwC Magyarország csapata

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

“Gombkötő Bálint 2018 márciusától igazgatóként erősíti cégünk társaságiadó-csoportját. A szakember a KPMG Tanácsadó Kft.-től érkezett, ahol széles körű tapasztalatot szerzett a társasági adó területén. Nemzetközi adózási szaktudását Londonban mélyítette tovább, ahol alkalma nyílt nemzetközi társasági adózással, valamint az EU-csatlakozással kapcsolatos adózási kérdésekkel is foglalkozni, különös tekintettel a közvetlen adózás közösségi szabályaira.
Bálint mélyreható ismeretekkel rendelkezik az EU-s joganyag, azon belül a közvetlen adózás és a közösségi joganyag kapcsolata területén. Jelentős tapasztalata van a magyar bíróságok, valamint az Európai Bíróság előtt folyó adóperekben is és szoros kapcsolatot épített ki az Európai Bizottsággal. Ügyfelei számos szektorban tevékenykednek, például az energiaszektorban, a kereskedelemben, ingatlan-, illetve pénzügyi szolgáltatási területeken is.
Új munkakörében hazai és nemzetközi adótervezésben fogja segíteni ügyfeleit.
Bálint jogi szakokleveles közgazdász, bejegyzett adótanácsadó és adószakértő, valamint tőzsdei bróker Magyarországon.
Hobbijai közé tartozik a futás, a főzés és szívesen követi a Forma-1 eseményeit is.”

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .