Tarolt a nyúl a mozikban

Nyúl Péter mindenkinél gyorsabb: elsőként ért a célba, és könnyedén elfoglalta a heti hazai mozis toplista első helyét. Az angol animációs vígjátékot több mint 80 ezren nézték meg a hosszú hétvégén.

A Beatrix Potter legendás meséi alapján készült, de alaposan modernizált történet megőrizte angolos báját és megújult karaktereivel több generációt is képes volt megnevettetni,így aztán különösen sokan váltottak rá jegyet.

Az élő szereplők (Rose Byrne és Domhnall Gleeson) valamint a digitálisan megmozgatott állatvilág közös munkája nagy népszerűségnek örvend az egész világon:

Amerikában a film ezen a héten már átlépte a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt, és az előzetes mérések szerint az európai országokban is nézőcsúcsokat fog dönteni.

Nálunk a szinkron a ráadás: az eredetiben az autójában hírességekkel együtt daloló James Corden nyomja Nyúl Péter szövegét, itthon Elek Ferenc hangján szólal meg a szemtelen, kalandvágyó és csupaszív nyúl.

A nagyszerű nyitás valószínűleg csak a kezdet, ugyanis a nyuszik igazi ünnepe a Húsvét még csak ezután jön…

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .