Találd meg a LEGO NINJAGO Film hőseit a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Magyarországon szeptember 21-től látható a mozikban a legújabb LEGO® animációs film: A LEGO® NINJAGO® Film kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogat izgalmakat. A film főhőse, Lloyd már megérkezett a fővárosba, és most egy nem mindennapi küldetésre hívja a gyerekeket.

NINGJAGO® hős nindzsái folyton újabb és újabb kalandokba keverednek. Ezúttal az Állatkert lakóit kell megvédeniük, de ehhez bizony segítségre van szükségük. Lloyd és barátai eltévedtek, és az Állatkert különböző helyszínein bolyonganak tanácstalanul. Most Te lehetsz a hős LEGO® nindzsacsapat vezetője, keresd meg őket, és vedd kezedbe irányítást! Ne feledd: a siker érdekében minden nindzsát meg kell találnod. Az összes nindzsát felkutatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Nyerj családi belépőjegyet a film premier előtti vetítésére, vagy vidd haza a LEGO® NINJAGO® Film szettek egyikét!

A rendezvény szeptember 16-án szombaton, a Fővárosi Állat-és Növénykertben (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.) várja az érdeklődőket 9 és 18 óra között.*

Éld át te is a kalandokat és találkozz NINJAGO hős harcosaival!

#BENINJA

*A programváltoztatás jogát fenntartják!