Sztárok tesztelték az új VW Arteont

A hazai közélet hat különböző területen ismertté vált, népszerű alakja tesztelte először a Volkswagen legújabb prémium modelljét, az Arteont. D. Tóth Kriszta, Puzsér Róbert, Epres Panni, Zsidró Tamás, Cakó Kinga és Szőke Gábor Miklós egy rendhagyó sajtótájékoztatón mesélt az autóról szerzett benyomásairól.

„Szerencsés voltam, ugyanis hosszabb távon is ki tudtam próbálni az autót, egészen Bécsig mentem vele és csaptam egy rock’n’roll hétvégét egy Guns N’ Roses koncerten. Az Arteon egyébként már álló helyzetben is felkelti a figyelmet, a szalonom előtt parkolva is sokan megnézték és fotózták a kocsit. Minden szituációban ki tudtam próbálni, rendesen toltam, az autópályán is fantasztikusan működik. El is neveztem „Fekete párducnak”, mivel úgy viselkedik, mint egy fenevad. Ahogy beültem, az tűnt fel legelőször, hogy minden rögtön kézre esett, azonnal természetes volt az autó kezelése. Én egyébként „dzsipes” fazon vagyok, az sokkal lassabban reagál. A fiaimnak is nagyon tetszett, mondták is, hogy azonnal vegyem meg” – mesél élményeiről Zsidró Tamás, mesterfodrász.

A Volkswagen új limuzinja az érzelmeken keresztül, de a racionalitást is szem előtt tartva érkezett a felső-középkategóriába. Ebben a szegmensben Európa-szerte a céges vásárlások dominálnak, így olyan autó megalkotása volt a cél, ami megfelel a legszigorúbb járműpolitikával rendelkező cégek előírásainak is, ugyanakkor hat az érzelmekre, és nem csak a benne ülőkére. Így született meg az Arteon >>>