Szolgáltatóhoz is bekerült a HONOR View20

A vásárlói igényekre reagálva a HONOR a Telekomnál is elérhetővé teszi legújabb csúcskészülékét

[A Honor View20 egyre népszerűbb, világszerte már 1,5 millió darab talált gazdára. Magyarországon is igen pozitív fogadtatása van a Honor legújabb csúcsmodelljének, amelyet a vásárlók március 8-tól már a Telekom webshopjában is megvásárolhatnak.  A szolgáltatónál a 6 GB + 128 GB tárhellyel rendelkező zafírkék verzió érhető el.

A Honor View20 több technológiai újítással is rendelkezik: elsőként jelent meg kijelzőbe épített előlapi kamerával – AllView kijelzővel, amely 91,8%-os kijelző-készüléktest arányt biztosít –, elsőként használ 48 MP-es hátlapi kamerát az elképesztően részletes és tiszta képekért, az AI pedig nemcsak a teljesítményt és a kameraképességeket segíti, hanem tripla-antennás Wi-Fi technológiával biztosítja a folyamatos jelet is.

Az előlapon és hátlapon is egyedülálló kameraélmény mellett a Honor View20 igazi csúcsteljesítményt nyújt: a 7 nm-es Kirin 980 AI chipset és az intelligens kettős-NPU várja a parancsokat, a folyadékkal működő hűtőrendszer pedig hatékonyan képes eloszlatni a hőt a jobb és tartósabb teljesítmény érdekében. A kiemelkedő hardverteljesítmény kedvez a játékosoknak is, emellett a hátlapi másodlagos 3D kamera új dimenziókat nyit a kiterjesztett valóságra épülő játékok világában, a Fortnite pedig 60fps-en fut a készüléken.

Nem utolsó sorban a különleges, csillogó V mintázat a hátlapon igazi divatikonná teszi a Honor View20-at, amellyel a készülék nemcsak egy erős eszköz a kezünkben, hanem egy stílusos kiegészítő is egyben.

A Honorról

A Honor a Huawei Csoporthoz tartozó vezető okostelefon e-brand. A márka 2014-ben debütált Kínában, Magyarországra pedig 2014 végén érkezett, ma pedig már 74 országban van jelen. A Honor Szlogenje, “My World”, azaz “Az én világom” értelmében a brandet arra teremtették, hogy a digitális bennszülöttek igényeinek megfelelő, internetre optimalizált termékekkel első osztályú felhasználói élményt nyújtson, cselekvésre inspiráljon, ösztönözze a kreativitást és támogassa a fiatalokat, hogy elérjék álmaikat. Ennek szellemében a Honor maga is bizonyítja egyediségét azzal, hogy meri másképp csinálni a dolgokat és megtenni a szükséges lépéseket, hogy elhozza ügyfeleinek a legújabb technológiákat és újításokat.

További információ:

www.hihonor.com

https://www.facebook.com/honormagyarorszag
https://www.instagram.com/honorhungary
https://www.youtube.com/honorglobal