Színházhajón, Micimackóval kezdi az évadot a Dumaszínház Gyerekelőadása

Színház a Dunán? Dombi mint Micimackó? Csifó Dorina mint Malacka?

Kikötött a TRIP Színházhajó, amely befogadószínházként ad helyet a Dumaszínház Gyerekelőadásainak a 2017/18-as színházi évadban. Az immár ötödik évadát kezdő társulat az eddigi sikerdarabok után, november 12-én mutatja be legújabb darabját a Micimackó mesemusicalt.

Új helyszínen, a Dunán, a TRIP Színházhajón kezdi meg ötödik évadát októberben a Dumaszínház Gyerekelőadásainak társulata. A nézők új, különleges környezetben, a Kassa hajó – az utolsó magyar Duna-tengerjáró hajó – fedélzetén találkozhatnak régi új kedvencükkel. A hajó gyomrában kialakításra került 200 fős nézőtér a gyermekelőadások idejére a mesék birodalmává alakul, ahol újra együtt nevethetünk Mekk Elekkel, az ezermesterrel, elvarázsolódhatunk a Hetedhét varázslatban, újra izgulhatunk Piroska és a farkas bábkalandján, és persze nem marad ki az örök vidám kobold Pumukli sem az új színházi szezonból.

Mi több, novemberben új premierrel örvendeztetik meg a gyerekeket a minőségi szórakoztatás hívei, A. A. Milne klasszikusát viszik színpadra, mesemusical formában.

Az esetlen ám hatalmas szívű mackót a jól ismert stand up-os, Dombóvári István kelti életre, a többi szerepben is jól neves művészek szórakoztatják az aprónépet. Csifó Dorina Malackaként, Végh Péter Fülesként, Lóránt Kriszta Nyusziként fakad dalra, míg az ugribugri Tigris, Kalmár Gergely személyében perdül vidám táncra.

A dalokat és a szövegeket az Iszkiri zenekarból ismert Baraczka Gergő jegyzi, a darabot Pille Tamás rendezésében Horváth Ádám koreografálja.

Milne klasszikusa tehát új köntösben november 12-től rendszeresen látható lesz a TRIP Színházhajón, hogy a legújabb generáció is élvezhesse a bájos mackó kalandjait.

A költözést beharangozó videót az alábbi linken találod: http://bit.ly/2feCZHE