Szeretni és gyűlölni egyszerre – GAYLE új zenéje kendőzetlenül mesél az érzésről

A 18 éves, többszörös platinalemezes popénekes-dalszerző, GAYLE megosztotta legújabb felvételét „fmk” címmel. A szintén több platinát szerzett énekessel, dalszerzővel és producererrel, azaz Blackbearrel közös játékosan kaotikus duett egy vidáman gyilkos animációs videóval érkezik, amelyet a díjnyertes belga rendező, Chris Ullens (Rex Orange County, Poppy) rendezett.

A múlt hónapban ünnepelte egyéves évfordulóját az amerikai vadóc platinaminősített, 2 milliárd streamet begyűjtő, világszerte áttörést jelentő „abcdefu” számának, amit GAYLE a „a study of the human experience volume two” című második középlemezével folytat.

A blackbear közreműködésével készült „fmk” a közelgő EP legújabb hallható dala, amely október 7-én érkezik, s már korábban hallhattuk is a nagy sikert hozó előfutárt, az „indieedgycool”-t, amit a legutóbb megjelent lebilincselő „god has a sense of humor” követett. V raves kritikája szerint: „Annak ellenére, hogy már megszerezte a VMA-jelölést a legjobb új előadó kategóriában, az „indieedgycool” GAYLE eddigi legjobb szerzeménye, mivel továbbra is leszögezi egy indie, pörgős, menő lány hangzását.”

Az American Songwriter által megfogalmazott kritika alapján, pedig: „a „god has a sense of humor” bemutatja GAYLE dalművészetének erejét… Egyszerre befelé tekintő és pimasz érzéseket húz elő a hallgatókban az új kiadvány”.

Míg a kritikusok összeszedik gondolataikat a most debütáló „fmk”-val kapcsolatban is, azt már bátran kijelenthetjük, hogy a lázadás cseppet sem hagyott alább és egy teljes generáció hangját és újabb gondolatait fedezhetjük fel ebben a trackben is!

Nézd meg videóklipet itt: https://www.youtube.com/watch?v=0lWY6DUVj3c&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=14