Szerelem sokadik látásra

Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra

Rózsa Luca, kiadói marketingesünk:
Szerelem sokadik látásra egy igazán jó kis romantikus történet, tele humorral és aranyos, fordulatos szituációkkal. Érdekessége, hogy mivel maga a regény is egy forgatókönyv körül zajlik, ezért a kötet felépítése is úgy néz ki, mintha egy forgatókönyv lenne, melyben jelenetről jelenetre követhetjük végig Evie Summers próbálkozásait, hogy bebizonyítsa, igenis lehet úgy szerelembe esni, ahogy a filmekben.

Evie Summersnek a munkája az élete. Épp ezért igencsak felzaklatja, amikor kiderül, hogy egyhamar búcsút mondhat az állásának, hacsak nem sikerül rávennie az ügynökség legfontosabb és legnehezebben kezelhető ügyfelét, Ezra Chestert, hogy fejezze be egy hollywoodi romantikus vígjáték forgatókönyvét. A gond csak az, hogy Ezra még el sem kezdett rajta dolgozni…
Az alkotói válságba került férfi csak akkor hajlandó nekilátni az írásnak, ha az egyedülálló Evie bebizonyítja, hogy szerelembe lehet esni úgy, ahogy a filmekben. Az online társkeresést elfelejtheti; Evie csak úgy ismerkedhet össze valakivel, ahogy Harry megismerkedett Sallyvel, vagy Hugh Grant… sokakkal. Evie elszántan lát neki a feladatnak, és egyik vicces romkomjelenetből a másikba kerül. De vajon lehet olyan az élet, mint a mozikban?

Ár: 3690 Ft
Formátum: 125×200 mm
Kötés: füles kartonált
Terjedelem: 400 oldal
ISBN: 978 963 452 413 7