Szabadulógyakorlat

Szabó T. Anna: Szabadulógyakorlat
A szerelem és a halál könyve

Online könyvbemutató: november 19. 18:00 – Szabó T. Annával Orvos-Tóth Noémi beszélget a Szabadulógyakorlat című novelláskötetről.

Ez a szerelem és a halál könyve: Szabó T. Anna harmadik novelláskötetében testről és lélekről, sóvárgásról és rajongásról, örömről és hiányról beszél, az emberben lakó gyönyörű és iszonyú erőkről, arról, hogyan engedjük el vagy zabolázzuk meg a vágyainkat. A legjobban az érdekli, hogyan működik jól megkomponált életünk mélyén az ösztönvilág, hogy civilizálható-e a szenvedély, és lehet-e, érdemes-e másképpen szeretni, mint életre-halálra. A kötetben a vad felfokozottság és a túlvilági szenvedély hangjai vegyülnek a józan hétköznapok közeledési kísérleteinek szólamába, váltja egymást múlt és jelen, valóságos és képtelen.
A történetek hullámzása, intenzitása és lecsendesedő pillanatai úgy hatnak ránk, mintha zenét hallgatnánk. A Szabadulógyakorlat olyan titkokat tár fel az identitásról és a kapcsolatokról, amelyeket – bár talán még nem vettük észre – minden ember ismer.

Előrendelhető
Megjelenés: 2020. november 13.
Oldalszám: 280 oldal
Méret: 123 x 184 mm
Kötés: Keménytábla védőborítóval
Ár: 3499Ft
ISBN: 978 963 14 3232 9