Sokszínű házimozi élmény az új dizájnú Philips tévékkel

Az új OLED+937, OLED907 és PML9507 modellek kiemelkedő kép- és hangminőséget kínálnak

Kedvenc sorozatai hamarosan új évaddal jelentkeznek, így fontolóra veheti az öreg, megkopott televíziójának lecserélését egy új, minimalista, síkképernyős modellre – épp időben a hangulatos sorozat-szezonhoz. A Philips TV három új, prémium Ambilight televíziót is kínál, amelyek szó szerint életre keltik a színeket, köszönhetően a továbbfejlesztett képernyő környezet-világításnak. Az új Philips OLED+937, OLED+907 és PML9507 kristálytiszta kép- és hangminőséget, erős – a játékokhoz is tökéletesen elegendő – teljesítményt és okos funkciókat kínál. Mindezt elegáns külsőbe csomagolva, vékony kerettel, összhangban a Philips TV európai formatervezési filozófiájával. Az új modellek különböző képernyő méretekben elérhetőek.

Az OLED+937 megadja a szükséges pluszt az igazi prémium élményhez

Az Ambilight TV-sorozat leginkább fényűző megjelenést kínáló modelljénél biztos lehet abban, hogy csúcs, moziszerű lesz része – köszönhetően a díjakkal is elismert kép- és hangminőségnek. Az új 65”-es OLED+937 garantálja a színek széles palettájának megjelenítését a képernyőn kívül is. A tévé négyoldali Philips Ambilight Next Generation technológiájával rendelkezik, aminek köszönhetően a képernyő színei csodálatos holdudvar hatásként, fényglóriát képezve kivetítődnek a falra is, még élethűbben megjelenítve a színeket, mint eddig bármikor.

Az intenzívebb élmény tökéletes látványos filmekhez, sorozatokhoz és természetfilmekhez, különösen a beépített, luxus Bowers & Wilkins Kvadrat Audiomix szövet bevonatú hangfallal, amely az egész szobát betöltő magával ragadó hangzást biztosít. A „gamerek” is elégedettek lesznek a pompás élménnyel, köszönhetően a játékfunkcióknak és a kiemelkedő teljesítménynek.

Prémium érzetet erősíti az OLED+937 európai dizájnja is, a papírvékony keret tökéletesen illeszkedik a minimalista fém élekhez. Az új távirányító is ezt az irányt képviseli: kiváló minőségű ezüstbevonattal és fenntartható Muirhead bőrrel készült.

Ez a televízió szó szerint a szoba színpompás műalkotása lesz. Az új Aurora képernyőkitöltő funkció kombinálva az előre feltöltött képek és videók galériájával és az Ambilight technológiával, bámulatos művészi háttér-show-t teremt a nappaliban.

Az OLED +907 minimalista vonalvezetést kínál

Az új OLED+907 követi és nagyban felülmúlja az előző, rendkívül népszerű OLED+903 modellt. A tévé sziluettjébe diszkréten illeszkedik a beépített Bowers & Wilkins soundbar hangsugárzó, amely extra széles hangteret és kristálytiszta párbeszédeket biztosít. A kivételes képminőséget pedig a legújabb technológiával ellátott fenséges képernyő garantálja.

A készülék magával ragadó háromoldalas megvilágítást biztosító Ambilight Next Generation technológiát és új Aurora funkciót kínál – akárcsak az OLED+937. A modell ideális játékra is, hiszen az OLED+907 „játék” beállítási menüsávot és speciális módokat tartalmaz a játékélmény fokozásának érdekében.

Igazán szemet gyönyörködtető a fényűző európai dizájn, amely magában foglalja a minimalista forgatható állványt szatén-króm bevonattal és a csúcsminőségű Kvadrat Audiomix szövetbe burkolt soundbar hangsugárzó, mely diszkréten fut végig a tévé aljának teljes hosszán. A minimalista fémkeret szorosabban, simábban illeszkedik a képernyőn megjelenő képhez és az Ambilight élményhez, köszönhetően az elegáns, vékony képernyőelőlapnak. A modell 55” és 65” képátmérővel is elérhető.

A PML9507 prémium minőséget és kiváló ár-érték arányt garantál

Az új PML9507 modell igazi házimozi élményt varázsol nappalijába, köszönhetően a négyoldalú megvilágítást biztosító Ambilight Next Generation technológiának, melyet tovább fokoz az új Aurora galéria – miután a főműsor megtekintése befejeződött. Az új tévé kiváló kép- és hangminőséget biztosít, és tökéletes a játékok szerelmeseinek is, a TV-t játékfunkciók széles skálájával látták el, és egy új, képernyőn megjelenő játék menüsáv gyors hozzáférést biztosít a kép- és hangbeállításokhoz játék közben is. A még teljesebb, szobát betöltő hangélmény megteremtése érdekében a tévé csatlakoztatható vezetéknélküli hangszórókhoz, például a Philips Fidelio FS1-hez.

Az európai dizájn biztosítja a csúcsminőségű megjelenést és érzetet köszönhetően az elegáns, metálbronz kivitelű fémkeretnek. A megjelenést a sötét antracit fém rudak teszik teljessé. A PML9507 TV-hez szintén jár a kifinomult és elegáns ezüst színű távvezérlő, fényűző Muirhead bőr borítással.

A Philips PML9507 elérhető 55”, 65” és 75” képátmérővel.