Sokszínű alkotói lehetőségek a Galaxy S10 és Galaxy Note10 új funkcióival

A Samsung a Galaxy S20 szériában megismert új, innovatív funkciókkal frissíti a Galaxy S10 és Galaxy Note10 készülékeket áprilistól1. A felhasználók így egyedülálló tartalmakat hozhatnak létre a legújabb Galaxy kameratechnológia segítségével, mint például az Okos felvétel funkció. Széleskörű szoftveres fejlesztések válnak elérhetővé, amelyekkel a Galaxy felhasználói élmény még teljesebb és kényelmesebb lesz.

A Samsung nagyon fontosnak tartja, hogy Galaxy készülékein a kiemelkedő hardveres képességekkel és az intuitívan használható szoftverekkel a legjobb felhasználói élményt biztosítsa – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A hazánkban április 6-tól elérhető frissítéssel a Galaxy S10 és Note10 készülékek tulajdonosai is megismerhetik a Galaxy S20 páratlan funkcióit.”

Továbbfejlesztett Fotó- és Videó lehetőségek

A legújabb szoftverfrissítés az elérhető legfejlettebb Galaxy fényképező- és videórögzítő funkciókat hozza el a Galaxy S10 és Note10 mobilokra. Az Okos felvétellel a felhasználók egyszerre élhetik át és örökíthetik meg a pillanat teljességét a beépített MI technológiának köszönhetően. Az Okos felvétel többféle fotót és videórészletet készít egyszerre a kamerarendszerrel, majd ezekből a legjobbakat emeli ki a felhasználóknak2.

Az S10 mobilokon a továbbfejlesztett Éjszakai Móddal és a Note10 készülékekre is megérkező3 Éjszakai Hyperlapse felvételekkelmég a sötét jelenetek is életre kelnek, így a felhasználók színpompás felvételeket készíthetnek gyenge fényviszonyok között is.

A tökéletes kompozíció megtalálása után a Custom Filter lehetőség a kedvelt képek színei és stílusa alapján egy többször használható szűrőt hoz létre, amely később bármelyik képre alkalmazható lesz.

A leendő filmrendezők számára még több szerkesztési lehetőség áll rendelkezésre Professzionális videó funkcióval, mint például az ISO beállítása, a záridő módosítása vagy az expozíció szerkesztése. Felvétel közben lehetőség van azelő- és hátlapi kamerák közti váltásra.

Intelligens galéria

A frissítéssel a megörökített pillanatok még egyszerűbben rendszerezhetők a Galériában. Az MI technológiának köszönhetően a Clean Gallery funkció bekapcsolásával a Galéria automatikusan csoportosítja a hasonló témájú képeket, így átláthatóbbá teszi a különböző tartalmakat4. A felhasználók az egyes csoportokat a kedvenc képeikkel jelölhetik. A képek böngészése közben a felhasználók bármelyik fotóra ránagyíthatnak, majd a bal felső sarokban található Quick Crop gombbal a megfelelő méretre igazíthatják.

Zökkenőmentes tartalommegosztás5

A tartalmak egyszerű rendszerezése mellett azok megosztása is gyorsabbá válik. A Quick Share-rel a felhasználók akár egyszerre több közeli készülékkel is megoszthatnak fotókat, videókat vagy nagyméretű fájlokat. A Zene Megosztással pedig már nem kell megszakítani a létező Bluetooth kapcsolatot a hangszóróval azért, hogy valaki más is lejátszhassa zenéjét az eszközön.

1 A frissítés elérhetősége és tartalma országtól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

2 Az Okos felvétel MI segítségével egy akár 10 másodperces videót és képeket rögzít.

3 A Note10 Lite készülékeken nem érhető el.

4 Naponta 100 képig használható.

5 A Galaxy S10 és Note10 készülékeken a frissítés letöltése és az adott funkció (Quick Share/Music Share) bekapcsolása után érhető el.