Sikeres alkotókból álló formáció debütált egy LOLA-val és Ecküvel közös dallal

A Bartalos Jenő és Vékony Zoli alkotta 1AM formáció debütáló dalához nem mást, mint a varázslatos hangú énekesnőt, LOLA-t és a Hősökből is ismert rappert, Ecküt kérte fel. Lágy, nyári lüktetéssel és egy véget ért kapcsolat kellemes fellélegzéseként készült el a „Már vagy egy perce”, amihez LOLA személyes tapasztalatai mind hozzásegítettek.

Bartalos Jenő számos MAHASZ-listás dal szerzője, szövegírója, míg Vékony Zoli a hazai dance-pop szcéna Fonogram-díjas zeneszerző-producere. Az új duó tagjai külön-külön is elismertek a szakmában, számos siker és díj fémjelzi munkáikat. Dolgoztak Majkával, Tóth Gabival, Zsédával, Rácz Gergővel és megannyi sikeres előadóval is. Legutóbb Deniz és Orsovai Reni „Nem érdekel” című ötmilliós YouTube-nézettségű slágerében működtek közre, aminek sikerén felbuzdulva döntöttek úgy, hogy saját formációt alapítanak.

LOLA és a Hősökből is ismert rapper, Eckü is azonnal rábólintott a csapat felkérésére. A „Már vagy egy perce” azt a pillanatot és életérzést ragadja meg, amikor épp véget ér egy szerelem, de nem a gyötrődő, fájdalmas vég ez, sokkal inkább felszabadul és megkönnyebbül benne a lélek.

Az énekesnőnek több személyes kötődése is van a szerzeményhez, így mesélt a közös munkáról, ami egy látványos zenei videóval együtt érkezett:

„Jól éreztem magam a közös alkotás alatt, Jenővel nem először dolgozunk már együtt. Szeretem a lelkivilágát és azt, ahogyan ír. Férfi szerző ugyan, de a nőkhöz épp úgy szól. Amikor felénekeltem a számot, éppen a sebeimet nyalogató fázisban voltam, így nagyon át tudtam élni a szöveget. 30 felett ezeknek a mondatoknak már egyébként is van súlya, ekkorra az ember már sok mindent átélt. Ennyi idősen már tudod, hogy van olyan, amikor szakítasz és úgy érzed mintha megállt volna a szíved” – árulta el LOLA, akinek szüksége volt egy kis időre, amíg a klipforgatásba ismét belerázódott, ugyanis egy ideje kizárólag élő adásokban szerepel. „Körülbelül két éve szerepeltem klipben utoljára, így olyan volt számomra, mintha újdonság lenne. A fiúkkal egyébként jól kijövünk, bár Ecküvel sajnos nem is találkoztam a forgatáson, külön jeleneteink voltak” – tette hozzá az elbűvölő énekesnő.

A hangszerelésért elsősorban Vékony Zoli volt felelős, de a csapat e tekintetben kiegészült Kosztyu Jánossal is, aki fantasztikus kreativitással nyúlt a kiadványhoz. 

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=isLyRNgqncI&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=1