Saweetie jóváteszi a hosszú szünetet

Egyszerre két bomba zenét is hoz a rajongóknak

Napjaink egyik legfelkapottabb női rappere, Saweetie két új dallal tér vissza, amelyek minden bizonnyal hullámokat keltenek a popkultúrában. A sztár a napsütötte Kaliforniából származó rapfenegyerekekkel, Tygaval és YG-vel működött együtt klubkész, „BIRTHDAY” című trackjében, miközben a „Shot O’ Clock” Suzanne Vega és DNA jól ismert dúdolását ülteti át bravúrosan egy beat vezérelt klasszikusba. A nemrég 30. születésnapját ünneplő Saweetie a party tökéletes hangulatát egy szédítő videóklipben mutatja be maradéktalanul.

A több mint 5 milliárd globális streammel és számos arany-/platinalemezzel büszkélkedő Saweetie-nek a hiphop kultúrára gyakorolt hatása megkérdőjelezhetetlen. 2017-es „ICY GRL” című, vérpezsdítő felvételével került igazán a reflektorfénybe, mely százmilliók ódájává vált. Azóta már megszámlálhatatlan mennyiségű megahit fűződik a nevéhez – köztük a Doja Cattel közös „Best Friend” és a közönségkedvenc „My Type”.

Habár Saweetie „The Single Life” EP-jének megjelenése óta 8 hónapig alkotói csendben volt, most kárpótolja rajongóit egyből két zseniális trackkel.

„BIRTHDAY” című, west coast hangulatú szám egyszerre szexi, emelkedett és energikus. A szerzeményhez tartozó videóklipben Saweetie nem fél az orrunk alá dörgölni, hogy milyen kirobbanó formában van. Igazi földi istennőként uralja saját szülinapi buliját, a verzékbe beszálló többi rapperrel együtt az élet felszabadult ünneplését hirdeti.

A másik újdonság, a „Shot O’ Clock”, pedig szintén egy, a hajnalig tartó bulikra hangszerelt, megállíthatatlan klubdiktátor lett.

Saweetie mindkét kiadványával arra biztat, hogy ünnepeld meg az élet minden egyes momentumát!