S41 – Az eddigi legnagyobb, legszebb, legenergikusabb, legodaadóbb és legjobb

Az elmúlt években sorra kipróbálhattam a CAT mobiltelefonokat és egyben abban a szerencsés helyzetben lehetek,hogy a hőkamerás S60 modellt több mint egy esztendeje folyamatosan tesztelhetem.
Úgy terveztem, hogy a készülékről szerzett egy évnyi tapasztalataimat a napokban osztom meg a nagyérdeművel, de az élet kissé közbeszólt, mivel néhány hete megérkezett próbára az új S41-es telefon is.

Az S41 és jómagam, még az ősz elején rendezett hazai bemutatón futottunk össze először és már akkor rácsodálkoztam arra,hogy a készülék mennyire könnyű. Természetesen  a saját kategóriájával (strapatelefonok), például az S60-nal összehasonlítva!
Nem is értem azóta sem, hogy a mindössze 218 grammos mobilban hol fér el annyi energia, hogy abból még meg is osszon…   😮

De, menjünk szép sorban!

Legnagyobb

A 152 x 75 x 12.95 milliméteres méreteivel tényleg az eddigi  legnagyobb készülékről beszélhetünk, ha a CAT mobilokat vesszük górcső alá.
Vannak, akik  túl >>>

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .