Rihanna az Ocean’s 8-ban

Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s 8, hazai bemutató: június 21.) nem csak azért különleges film, mert néhány női bűnöző elegánsan, bájosan az egész világot (főleg férfiakat) át tudja verni benne. Hanem mert a producerei is különleges fegyvertényt hajtottak végre: a banda és az áldozat csupa sztár – a forgatáson elképesztő volt a sztárparádé, és ezzel egymást is megzavarták a szuperhíres színészek.

– Minden munkanap arról szólt, hogy próbáljam ne kínos helyzetekbe hozni magamat – mesélte Elle DeGeneres-nek Sarah Paulson színésznő. – Nem bírtam fegyelmezni magam, teljesen összekavart, hogy Rihanná-val játszom. Folyton a nyomában voltam, saját dalokat énekeltem neki, de az eléggé idegesítette. Azt mondta, a szövegek nem rosszak, amiket kitalálok, csak a dallamok borzasztóak. Én erre is csak idétlenül vigyorogtam… Végül Sandra Bullock jött oda hozzám, és kért meg, hogy kicsit fogjam vissza magam. Mert ez a sztárkultusz már a munka rovására megy.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .