Repülés közben is szexik a Nemzet Szépe lányai

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Özer Nóra, a tavalyi Nemzet Szépe győztese, és Biba Kitti, az idei szépségverseny első udvarhölgye kipróbálták a legújabb fitnesz-őrületet, a Bungee fit-et.

A Bungee fit egy elasztikus kötél segítségével történő mozgásforma, amit eredetileg táncos fellépésekhez fejlesztettek ki Thaiföldön, de mára a világ számos pontján óriási sikernek örvend.

Az ugrások és mozgások végrehajtásában segítséget nyújtó gumikötél egyik végét a plafonra rögzítik, a másik végét pedig a derekat körülölelő övre.

Most a Nemzet Szépe korábbi győztesét és idei udvarhölgyét lógatták fel a cél érdekében. Biba Kitti élvezte az edzés minden egyes percét. Elmondása szerint a súlyzóval történő tréningeket egyébként sem szereti, mert nincs benne változatosság.

„Olyan érzés, mintha repülne az ember, de közben azért meg is dolgoztat. Szeretem a sportot, művészeti középiskolába jártam, 15 évig heti 20 táncórám volt. Ez egy éve fejeződött be, mikor egyetemre kerültem. Egyelőre keresem a helyem, hogy mi legyen az igazi, de a Bungee fit bejön” – mondta az udvarhölgy.

A Bungee fit koreográfiái könnyen elsajátíthatók, semmilyen előképzettséget nem igényelnek, az eszközök pedig teljesen biztonságosak, hiszen 500 kilogrammig terhelhetőek.

Özer Nóra szintén arról számolt be az edzés után, hogy szabadságérzetet adott neki a levegőben lógni.

„Tényleg minden izmommal tartanom kellett magam. Inkább a mély izmokat dolgoztatja meg, tehát nem egy természetellenes dolog, ami fontos számomra. Edzés és élmény egyben” – fogalmazott a Nemzet Szépe első koronázott királynője.

Mint mondta, ő konditerembe jár, de sokkal szívesebben mozgatta meg magát a levegőben.

„Egy kardio gépen alig bírok ki húsz percet, egyfolytában az órát nézem és figyelem, hogy mennyi van még hátra. Nem azért, mert fárasztó, hanem mert nagyon unalmas. A Bungeefit-ben az a jó, hogy csoportos, nevetünk közben és jó hangulatban telik az óra” – magyarázta.

A szépség egyébként elmondása szerint a sport mellett annak köszönheti jó alakját, hogy cukormentes, lisztmentes ételeket fogyaszt, ugyanakkor a kenyérről sosem tudna lemondani. A titok szerinte az, hogy mindent meg lehet enni, de csak mértékkel és ne este 11 órakor.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .