Rendkívüli dolgozói juttatással segíti munkavállalóit a PENNY!

November elején érkezik meg a támogatás a munkatársak SZÉP-kártyájára

Karácsony közeledtével nettó 60 000 forinttal támogatja valamennyi aktív munkatársát a PENNY, az összeget november elején, az októberi bérek kifizetésével egyidőben utalják a dolgozók SZÉP-kártyájára. A mintegy ötezer dolgozó támogatásának mértéke megközelíti a nettó 300 millió forintot.

Körlevélben tájékoztatta dolgozóit a PENNY arról, hogy az elmúlt időszak nehéz gazdasági helyzetében tanúsított elkötelezettségüket és odaadó munkájukat egyszeri, rendkívüli juttatással köszöni meg. A vállalat vezetősége a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével egyeztetve döntött a járandóságról, mégpedig a jogszabályok által biztosított lehetőségek figyelembevételével. A támogatás összege dolgozónként nettó 60 000 forint, amelyet a 2023. október havi bérszámfejtéssel, a november eleji bérutalással egyidőben írnak jóvá a munkatársak SZÉP-kártya számláin.

A PENNY számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak hosszú távú elkötelezettségét erősítse, és ezért minden rendelkezésre álló lehetőséggel él is a vállalat. Ezt mutatja az év elején végrehajtott jelentős, 3,6 milliárd forintos bérfejlesztés is, amit az ünnepek közeledtével ezzel az egyszeri juttatással egészítünk ki. A PENNY büszke rá, hogy komplex juttatási csomagja a hazai piaci viszonyokhoz mérten kiemelkedőnek számít” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.