Rég várt albummal érkezett Liam Gallagher

Ahogy azt a már eddig megjelent szerzemények is sugallták, az Oasis egykori frontembere, Liam Gallagher ‘C’Mon You Know’ című, új kiadványán a klasszikus Gallagher-himnuszok mellett friss, kísérletező hatások is észrevehetők.

Korábban hallhattuk már a kultikus előadó egyik legnagyobb szólóslágerét, az „Everything’s Electric” és a lemez címadó dalát is. Nemcsak a két szerzemény esetén, hanem a teljes korong hallatán megállapíthatjuk, hogy lüktet azoktól a tulajdonságoktól, amelyek Liamet ikonikus figurává tették.

Zeneileg váratlan hangzásokra figyelhetünk fel, mint a lendületes motown hatású gospel vokál, magasan szóló szaxofon és régi Moog szintetizátorok jellegzetes hangjaira. Emellett Liam szövegeire is hatott az elmúlt időszak: a korábbi harcias mondanivaló helyett szavaiból csupa pozitivitás árad, és persze az öröm, hogy újra találkozhat barátokkal, családdal és a rajongókkal.

Kezdésnek ajánljuk az „Everything’s Electric”-et: https://www.youtube.com/watch?v=045SzeMuzv8&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=4