Ready Player Two?

– Tiszta őrület! – felelte Ernest Cline arra a kérdésre, hogy mi újság van vele mostanában. A Ready Player One című 2011-es regénye Steven Spielberg rendezésében kelt új életre, és a két párhuzamos jövőbeli világban, egy virtuálisban és a valóságban játszódó történet filmre álmodásában ő is komolyan részt vehetett. Az író azonban csak néhány hete látta a kész Ready Player One-t (Ready Player One, hazai bemutató: március 29.), és azt mondja, elállt szeme-szája. Úgyhogy most vadul dolgozik.

– A Ready Player One-t mindig egy sorozat első részének szántam, de arra nem készültem, hogy a film hamarabb elkészülne, mint én a második kötettel – nyilatkozta az író. – Ráadásul, az, amit Steven Spielberg kihozott a könyvemből, az elképesztő ihletet adott: neki köszönhetően most nagyon sok mindent újraírok az alakuló második részben, amiről már azt hittem, hogy kész vagyok vele. Közben meg mégis a könyv folytatását próbálom megírni, nem a filmét. Szóval, pillanatnyilag azt tekintem a legsürgősebb feladatomnak, hogy ha a film siker lesz, és folytatni akarják, én rögtön előhúzhassak a farzsebemből egy kész Ready Player Two-t.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .