Ready player one

Főszereplők: Tye Sheridan, Simon Pegg, T. J. Miller, Mark Rylance, Olivia Cooke. Operatőr: Janusz Kaminszki. Látvány: Adam Stockhausen. Zene: Alan Silvestri

Írta: Ernest Cline, Zak Penn. Rendezte: Steven Spielberg

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná.

Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet.

Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ… hanem a valódi is.

A hatalmas sikerű regényből maga Steven Spielberg készített filmet, amely a mester nevéhez és a történethez méltó látványorgiát kínál: a segítségével rácsodálkozhatunk arra, hogy milyen lesz a Föld 20 év múlva – és milyen csodákra lesz képes a virtuális valóság

Mozibemutató: 2018. március 29.

Eredeti cím: Ready Player One

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Amblin Entertainment, DreamWorks, Village Roadshho Pictures, Warner Bros.

Játékidő: 140 perc

Korhatár: 12

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .