A QNAP hivatalosan is bejelenti a Hybrid Backup Sync funkciót a Streamline Backup, visszaállításhoz és szinkronizáláshoz

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bemutatta a többfunkciós Hybrid Backup Sync alkalmazást. A mentési, helyreállítási és szinkronizációs feladatok futtatásához a Hybrid Backup Sync lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy központilag kezeljenek feladatokat a hatékony adatmentés és helyi, távoli és felhő mentésre. A feladatok áttekintése, a többfajta verziójú biztonsági mentés, a rugalmas munkamegosztás, az intelligens adatoptimalizálás, a gyors adatátvitel és a továbbfejlesztett titkosítás révén a Hybrid Backup Sync növeli a napi biztonsági mentési feladatok hatékonyságát, valamint gyorsítja a katasztrófa utáni helyreállításhoz szükséges reakcióidőt.

„Az adatok bárhonnan és bármikor történő biztonsági mentése és helyreállítása az IT menedzsment alapvető követelménye” – nyilatkozta Norman Tsai, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „A Hybrid Backup Sync egy általánosan használt hálózati protokollokat és felhőszolgáltatásokat integráló felhasználóbarát felület, mellyel rugalmasan és hatékonyan készíthetünk a vállalatok és magánszemélyek számára a mentési és helyreállítási feladatokat.”

Hibrid felhő megoldásként, mely egyesíti a privát és a publikus tárhely megoldásokat, a Hybrid Backup Sync számos lehetőséget kínál az adatok védelméhez szükséges testreszabott feladatok létrehozásához, ideértve a külső eszközről a QNAP NAS-ra, vagy egy NAS-ról más helyi, távoli és felhő adattárolóra történő mentés esetén a kettős védelem érdekében létrehozott mentéseket. Az adatok biztonsági mentéséhez és szinkronizálásához szükséges lehetőségek az USB egygombos biztonsági mentés és a távoli szinkronizálás RTRR, rsync, FTP vagy CIFS/SMB segítségével is lehetséges.

A Hybrid Backup Sync támogatja a különböző felhőszolgáltatások valós idejű szinkronizálását, vagy ütemezett adatok biztonsági mentését a Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Microsoft® OneDrive® for Business, Dropbox®, Dropbox® Business, Amazon® Drive, Yandex® Disk, Box®, hubiC®, Amazon® S3, Amazon® Glacier, Microsoft® Azure, Google® Cloud Storage, HiDrive®, Backblaze® B2, HKBN® és Amazon® S3/OpenStack Swift/WebDAV kompatibilis szolgáltatásokkal.

Elérhetőség

A Hybrid Backup Sync v2.1 már elérhető a QTS App Center-ben.

Tudj meg többet a Hybrid Backup Sync-ről a https://www.qnap.com/solution/hybrid-backup-sync/en/ weboldalon.