A Qmedia Android TV szórakoztatóközponttá varázsolja Android TV-d


Streameld tartalmaidat a QNAP NAS-ról a TV-re, az átütő szórakoztatási élményért

A QNAP® Systems, Inc. az mai napon bejelentette a Qmedia Android TV alkalmazást a multimédiás tartalom streameléséhez. Egyszerűen telepítsd az alkalmazást a Google Play áruházban az Android TV-re vagy a set-top boksz-ra, hogy megnézhesd fotóidat, zenéidet és videóidat közvetlenül a QNAP NAS-ról. Az intuitív felhasználói felület az egész család szórakoztatására készült, kényelmes, mindenfajta bonyolult telepítés nélkül élvezhetjük a multimédiás élményt.

A QNAP arra törekszik, hogy javítsa a multimédiás élményt a felhasználói számára, így közelebb hozza az emberekhez a különböző platformokat” – nyilatkozta Bennett Cheng, a QNAP termékmenedzsere – a korábbi Apple TV alkalmazásunk alapján a Qmedia Android TV alkalmazás, friss, új megjelenést és számos intuitív új funkciója mellett széleskörű multimédiás élményt kínál az intelligens TV-hez.”

A Qmedia Android TV alkalmazás telepíthető a támogatott Android TV rendszerekre, beleértve a Sharp AQUOS, a Sony BRAVIA, az NVIDIA SHIELD és a Mi Box (nemzetközi verziót). A Qmedia Android TV alkalmazás támogatja a QNAP multimédiás alkalmazásait, a Video Station-t, Photo Station-t és Music Station-t. Természetesen hozzáférhetünk vele a videokategóriákhoz, filmekhez és tévéműsorok online információihoz, feliratokhoz, böngészhetjük az albumokat, fényképes diavetítések indíthatunk és lejátszási listákat is készíthetünk.

A Qmedia Android TV alkalmazás minden Android TV 6.0 (vagy újabb) eszközzel kompatibilis, a támogatott eszközre a Google Play-ből telepíthető. A Video Station, a Photo Station és a Music Station telepítését a helyi QNAP NAS-on keresztül kell elvégezni, ahol a Qmedia Android TV funkcióit is engedélyezheted.

Elérhetőség

A Qmedia Android TV applikáció már ingyenesen letölthető a Google Play™ bolton keresztül az Android TV rendszerekre.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

A QNAP System, Inc.-ről

A márka szellemiségének értelmében (QNAP – Quality Network Appliance Provider – Minőségi Hálózati Eszközszolgáltató), a QNAP Systems Inc. célja, hogy olyan élvonalbeli hálózati adattárolót (NAS) és videótárolót (NVR) alkosson, mely funkciókban gazdag, egyszerűen használható, robosztus, de mégis nagy adattárolási kapacitású, valamint abszolút megbízható eszköz. A QNAP egyesítette a technológiát és a dizájnt a minőség érdekében, ami egyértelműen javítja az üzleti hatékonyságot a fájlmegosztás, a virtualizált applikációk, az adatmenedzsment és a videó-megfigyelés területén is, akárcsak az otthoni felhasználók igényeinek megfelelő multimédiás szórakoztatóközpont élményét. Központja Tajpejben található. A QNAP az egész világon elérhetővé teszi megoldásait az innováció és szenvedély jegyében.