A pszichológus tanácsai munkahelyi konfliktusok kezeléséhez

Robert I. Sutton

Kis seggfejkalauz

 

Ha úgy érzi, szétstresszelik, túlterhelik, alábecsülik, terrorizálják, bántalmazzák, és mindez azért van, mert egy gyökérrel dolgozik együtt, tanulja meg, hogy kell kikerülni, átverni, lefegyverezni a seggfejeket – és ne halassza holnapra!

A hasznos, egyben szórakoztató Kis seggfejkalauz hathatós és módszeres „játéktervvel” vértezi fel önt arra az esetre, ha egy gyökérrel kell együtt dolgoznia az irodában, a mezőn, a tanteremben, vagy egyszerűen csak az életben.
Sutton a diagnózissal kezdi, utána pedig „terepen” kipróbált, bizonyítékokkal alátámasztott, és néha meglepő stratégiákat ismertet az udvariatlan, bunkó, irritáló, kellemetlen, vagy csak szimplán inkompetens alakok kezelésére. Elmondja, miként kerülheti el őket, hogy járhat túl az eszükön, hogy fegyverezheti le őket, hogy küldheti el őket kapálni, és hogyan növeszthet olyan pszichés „páncélzatot”, amely védelmet nyújt ellenük.
Túlélési útmutatója olyan szemléletmód illetve személyes terv kialakításáról szól, amely segít megőrizni ép elménket, és megakadályozza, hogy a szép napjainkat tönkretegye valami gyökér.

ISBN: 9789632936970
Terjedelem: 272 oldal
Méret: 125 x 200 mm
Kötés: kartonált
Ár: 3499 Ft

Megrendelhető itt.

Olvass bele itt.

 

Robert I. Sutton a Stanford Egyetem professzora, emellett rendszeresen tart előadásokat önmenedzselés témakörben. Hat könyve jelent meg eddig, a No Asshole Rule és a Good Boss, Band Boss a New York Times sikerlistáján is szerepelt. Doktori fokozatát a Michigani Egyetemen szervezeti pszichológiából szerezte, 2000 óta publikált kötetei mind a szervezeten belüli pszichológiai problémák megoldásáról szólnak.