Prémium kategóriás, kompakt berendezéssel bővül a Samsung mosógépeinek kínálata

A Samsung új, QuickDrive™ technológiával és intelligens Q-rator mosási asszisztenssel felszerelt mosógépe gyorsabb mosási időt és fejlettebb okosszolgáltatásokat biztosít, miközben a mosással kapcsolatos kérdésekben akár önállóan is képes dönteni

A Samsung a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatja be forradalmi QuickDrive™ technológiával ellátott WW6800N mosógépét, amellyel a forradalmasítja a mosást. Figyelembe véve a fogyasztók gyorsabb mosással és hatékonyabb tisztítással kapcsolatos igényeit, a vállalat megalkotta a mosógépét, amely a korábbi Samsung termékekhez képest akár 35 százalékkal gyorsabban végzi el a mélytisztító mosási programot1.

A lakásvásárlók között egyre nagyobb számban találkozunk az ezredforduló környékén született fiatalokkal, akik számára kiemelkedően fontos, hogy olyan, valóban hatékony és személyre szabható háztartási eszközökkel szereljék fel otthonukat, amelyek kényelmesebbé teszik életüket. A WW6800N mosógép QuickDrive™ technológiával a legfrissebb fejlesztés az olyan, innovatív mosógépek között, mint például az AddWash™ elöltöltő mosógépek.

Amikor egy halom ruhát kell kimosni, általában csak az érdekli az embert, hogy minél hamarabb végezzen a feladattal – mondta Shane Higby, a Samsung Electronics America háztartási eszközök marketingrészlegének alelnöke. – A WW6800N mosógép a QuickDrive™ technológiával jól mutatja elkötelezettségünket amellett, hogy fejlesztéseink segítségével a lehető legtöbb terhet vegyük le a felhasználók válláról, így több idejük maradjon arra, ami igazán számít.”

A WW6800N mosógép rendkívüli teljesítményét az innovatív QuickDrive™ mosógépdob biztosítja, amely egy nagyobb méretű fő dobból, valamint annak hátuljában egy tőle függetlenül mozgó lemezből áll. Ez a dinamikus működés négy irányba mozgatja a ruhákat – fel és le, valamint előre és hátra –, ennek köszönhetően a berendezés nem csak gyorsabb, de lágyabb és alaposabb tisztításra képes, a mosási ciklusok így akár 35%-kal rövidebbek lehetnek a Samsung többi mosógépéhez képest1. A WW6800N mosógép 60 cm széles, a hozzá tartozó szárítógép pedig könnyedén ráhelyezhető, így a két berendezés ideális választás lehet olyan, kis méretű helyekre, mint a mosókonyha vagy kisebb szekrények, annak érdekében, hogy az akár a nagyobb adag szennyes ruhák is bárhol gyorsan és hatékonyan kimoshatók legyenek.

A WW6800N képes csatlakozni a dolgok internetéhez (IoT) és kompatibilis a Samsung SmartThings ökoszisztémával. A Q-rator mosási asszisztens intuitív okosképességei leegyszerűsítik a mosási ciklust:

  • A Laundry Recipe” érzékelő automatikusan javaslatot tesz az optimális mosási programra a ruhák színe, anyaga, illetve a felhasználó által megadott mosási hőfok alapján.

  • A Laundry Planner” mosástervezés lehetővé teszi, hogy a fogyasztók maguk határozzák meg a mosás befejezésének időpontját, így a berendezés igazodik a felhasználók napirendjéhez.

  • A HomeCare Wizard” varázsló garantálja a berendezés optimális működését, és képes az esetleges hibákat előre jelezni, amelyekhez gyors megoldási javaslatot is kínál.

A WW6800N mosógép a QuickDrive™ technológiával elnyerte a 2018-as évi CES innovációs díját, és már idén tavasszal megvásárolható lesz Magyarországon. A Samsung háztartási eszközeivel kapcsolatos további termékinformációkért keresse fel a www.samsung.com webhelyet.

1 Összehasonlítva a Samsung WW6850N és a WW6800K mosógépeket. A mosási időnek akár a 35%-át is megspórolhatja nagy teljesítményű mosáskor (forró víz, 3 kg ruha), miközben a tisztítási teljesítmény ± 3%-on belül marad – az AHAM HLW-1-2013 vizsgálatának adatai alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .