Az Acer bejelentette az erős Predator Orion 5000 Gaming asztali számítógépeket

A kibővített Predator tartozékcsalád új gamer egereket és billentyűzeteket, székeket, táskákat és még sok mást tartalmaz

 

 1. Az új Predator Orion 5000 gamer PC-k akár 8. generációs Intel® Core i7+ 8700K processzorokkal és a legújabb Intel Z370 i lapkakészlettel, valamint a kétirányú NVIDIA® GeForce® GTX 1080 Ti SLI grafikával rendelkeznek.
 2. A ház EMI tanúsított, átlátszó oldallappal rendelkezik, hogy megmutassa erőteljes belső konfigurációját, míg a IceTunnel 2.0 légáramlási-menedzsment segíti a rendszert különböző termikus zónákba, így minden szektornak saját légárammal ellátott csatornája van.
 3. Predator Orion 3000 sorozat: Az akár 8. generációs Intel Core i7+ processzorokkal, és az nVidia GeForce GTX 1080 grafikával is elérhető VR-Ready asztali gép támogatja a 4K játékmenetet, a játékosok ellenfelei a csatatéren kristálytisztán fognak látszódni.
 4. A Predator tartozékok tovább bővültek a játékélmény fokozásához.

Az Acer  bemutatta az új Predator Orion 5000 asztali termékcsaládot, amelyeket olyan játékosoknak terveztek, akik kiemelkedő teljesítményt és rugalmas házat igényelnek a jövőbeli bővítéséhez. A vállalat ugyancsak bemutatta a középkategóriás Predator Orion 3000 sorozatú deszktopokat, valamint a Predator tartozékok kibővített választékát, melynek célja a játékosok támogatása, a választott küldetésüknek megfelelően.

A háttér megszerzése a háborúnak csak a fele. A Predator Orion asztali számítógépeinek széles választékát kínálja a játékosoknak ütős kinézetű házzal, a beépített légmennyiség-menedzsment, a bővíthetőségen és a díjnyertes szoftvereknek, egy tökéletes megoldássá álltak össze.” – nyilatkozta Jeff Lee az Acer Stationary Computing, IT Products Business ügyvezető igazgatója. „Örömünkre szolgál, hogy az új 5000-es és 3000-es sorozatot is bemutathatjuk a Predator Orion termékcsalád részeként, a csúcson pedig a Predator Orion 9000-rel az Acer teljes gamer palettát kínál a asztali gépek szerelmeseinek, amelyek számos igényt kielégítenek.”

Predator Orion 5000 sorozat: Uralják a csatát

Az új Predator Orion 5000 Series gamer asztali számítógép, akár 8. generációs Intel® Core i7+ 8700K processzorral és a legújabb Intel Z370 chipsettel1, párosítva, és 2-utas NVIDIA® GeForce® GTX 1080 Ti SLI1 grafikus kártyával a gamerek élvezhetik kedvenc játékukat, ráadásul hihetetlenül magas felbontású képernyőn, akárcsak a prémium VR élményeket.

A Predator Orion 5000 átlátszó oldala megmutatja a benne rejlő erőt, EMI-megfelelő, a felhasználók és a perifériák elektromágneses interferenciákkal szembeni védelme érdekében. Az egyszerűen nyitható oldalpanelek lehetővé teszik az alkatrészek és kábelek gyors cseréjét a komponensek telepítése során. A IceTunnel 2.0 légirány-menedzsment a rendszert különböző termikus zónákra osztja, és minden szektornak saját légárammal ellátott „csatornája” van a hő hatékony elvezetéséhez. A porszűrővel ellátott elülső panellel a Predator Orion 5000 nagy mennyiségű levegőt szívhat be, miközben a bosszantó port kiszűri. A hardcore gamereknek további érdekes funkciók közé tartozik a Killer LAN nagysebességű Ethernet, az audio fejhallgatók bölcsője, a hordozhatóságot elősegítő fogantyú és az Acerre jellemző Predator design az agresszív, mégis kifinomult stílusával.

Predator Orion 3000 sorozat: Csúcsteljesítmény és stílus

Az akár 8. generációs Intel Core i7+ processzorokkal, az nVidia GeForce GTX 1080 grafikával, a VR-ready Predator Orion 3000 támogatja a 4K játékmenetet, így a játékosok a csatamezőn kristálytiszta képen vehetik célba az ellenfelet. Akárcsak az 5000-es sorozat, a Predator Orion 3000 akár 32 GB-os Intel® Optanetechnológiával is elérhető, hogy növelje a reszponzivitást és csökkentse a betöltési időt, valamint támogatja az akár 64 GB-os DDR4-2666 RAM-ot is, hogy villámgyors akciókat vihessünk végbe a legfrissebb játékokban is.

A Predator Orion 3000 sorozat ugyanazt a vonzó dizájn kapta, mint a nagyobb testvére, így a csillogó vonalakat, RGB fénysávokat, a rá jellemző kék betéteket és beépített headset bölcsőt. Kiváló hőelvezetésre képes az előlapi bemeneti LED-es ventilátorral, a porszűrővel és a hátsó kifúvónyílással optimális légáramlást hoztak létre a házban.

A Predator kiegészítők a teljessé teszik a játékélményt

Az új Predator Orion 5000 és 3000 sorozatú gamer asztali gépek mellett az Acer bővítette gamer tartozékainak kínálatát, hogy teljessé tegye a játékélményt:

  1. Predator Cestus 510 geometriailag tervezett és testreszabható nagy teljesítményű játék egér
  2. Predator Gaming Chair levehető párnákkal, kiváló ergonómiával és lumbális gerinctámasszal, a gamer a maratoni játékot is élvezni fogja
  3. Predator Hard Case megvédi a legértékesebb eszközöket a sziklaszilárd külső héjjal és a testreszabható habszivacs betétekkel, amelyek pontosan a számítógéphez illeszkednek
  4. Predator Aethon 500 rendkívül tartós precíziós mechanikus billentyűzet négy fényzónával
  5. Predator Galea 500 és 300 sorozatú valóságot utánzó fejhallgatók mikrofonnal és nagy pontosságú hangzással
  6. A Predator Mousepad sorozat műanyagból vagy szövetből készült, drámai grafikával, hogy mindig a játékban tartson.

i A specifikációk a modelltől vagy a régiótól függően változhatnak

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .