A Pawbo kibővítette kisállatápolási termékportfólióját nyomkövetőkkel és okos jutalomfalat-adagolóval

A Pawbo márka, amely egyébként az Acer teljes tulajdonú leányvállalata, ma bemutatott három új terméket: a Pawbo iPuppyGo-t, ami egy pillekönnyű nyomkövető, mellyel folyamatosan figyelemmel kísérhetjük kedvencünk aktivitás-szintjét és erőnléti állapotát; a Pawbo WagTag-et, amely egy felhőhöz kapcsolt nyakörv kutyáknak. Ez egy nyomkövető egyben, folyamatosan monitorozza hollétüket, pontos helyzetmeghatározásra képes, valamint vizsgálja a környezetüket; a Pawbo Munch-ot, amely egy okos jutalomfalat-adagoló. Ez az eszköz a Pawbo+ segítségével lehetővé teszi, hogy az állattulajdonosok interakcióba léphessenek kedvencükkel a távolból, amikor nem tartózkodnak épp otthon.

Pawbo iPuppyGo

A Pawbo PuppyGo egy aktivitást figyelő nyomkövető, amely alapvetően a háziállat gyakorlási szintjeit, alvási szokásait, hangulatindexét és egészségi állapotát figyeli. Egy okostelefonra telepíthető appon keresztül megkaphatjuk az általános információkat kiskedvencünkről, de más háziállat-tulajdonoskkal is kommunikálhatunk a közösségen belül. A pehelykönnyű eszköz öt színben érhető el, mindössze 35 mm átmérőjű, tehát diszkréten rögzíthető az állat nyakörvére.

Mi több, az iPuppyGo még egy kincskeresős játékot is rejt magában (az iPuppyGo applikáción keresztül aktiválható).

– kövessük kutyánkat, akármerre is jár

Az eszköz több hybrid pozicionáló technológiát hív segítségül, mint a GPS-t, AGPS-t, Wi-Fi-t, vagy épp a 3G-t. A Pawbo WagTag minden esetben megmutatja a gazdinak, pontosan mere is van a kutya, akár bel-, akár kültéren.

A Paqbo WagTag-et pár napos használat után kell csak tölteni, köszönhetően az innovatív technológiának. A Geo-fencing technológia lehetővé teszi a tulajdonosnak, hogy létrehozhasson biztonsági zónákat, és értesítést kapjon, ha a kutya belépett egy ilyenbe, vagy épp elhagyta a helyet.

A Pawbo WagTag mindezek mellett egyedi ugatás-vizsgálóval is rendelkezik: ez az opció értesítést küld a gazdinak, ha folyamatos ugatás észlelhető, és bekapcsolódik a hangrögzítés: így a tulajdonos hallja, mi zajlik a helyszínen konkrétan.

– jutalomfalatok minden mennyiségben

A Pawbo Munch egy okos jutalomfalat-adagoló, amely távirányítóval működik, viszont van lehetőség arra is, hogy okostelefonos applikációval használjuk. A Pawbo Life app kapcsolódik a Pawbo+ interaktív állatkamerához, így máris megtörténik az összeköttetés a távolból. A Pawbo Life kompatibilis a legtöbb jutalomfalattal.

A Pawbo Munch-hoz egy különleges nyerőgép-szerű játék is tartozik, amelyben a kedvenceket megjutalmazzák különféle falatokkal. A játékhoz ismert musical betétek is tartoznak.

Az Acerről

1976-os alapítása óta az Acer az egyik világelső IT cég, mára több, mint 160 országban világszerte. Az Acer folyamatosan arra törekszik, hogy a jövőben egy olyan hardver, szoftver és ezekhez köthető szolgáltatás-központú egységet hozzon létre, melyek új lehetőségeket nyitnak a vásárlók és a vállalatok számára is egyaránt. Kezdve a szolgáltatásközpontú technológiáktól, folytatva az IOT (Internet of Things) vonalon, egészen a gaming és a VR szegmensig bezárólag – az Acer több, mint 7 ezer alkalmazottal kötelezi el magát a kutatás, a dizájn, a marketing, a sales, a terméktámogatás, valamint a különböző irányú megoldások terén a végfelhasználók és a technológia egységesítése közt. Kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra még több információért.

© 2017 Acer Inc. Minden jog fenntartva. Az Acer és az Acer logo bejegyzett márkanevek az Acer Inc. által. Minden egyéb kapcsolódó márkanév a cég kizárólagos tulajdonát képezi. Minden ajánlat előzetes értesítés nélkül változhat. A listázott árak a gyártó által meghatározott ajánlott fogyasztói árak, melyek változhatnak országtól függően.